Tvrtka Neos je treći put ove godine, zadovoljila uvjete za dobivanje specijalizacije u sklopu Oracleovog programa specijaliziranih partnera, koje američki softverski gigant dodjeljuje partnerima kao potvrdu stručnosti za specifična područja.

Značaj Neosove specijalizacije za Big Data rješenja još je veći kad se prisjetimo kako je Neos prva tvrtka u regiji koja je započela s korištenjem Oracle Big Data Appliance sustava, kojeg je predstavila u vlastitom Demo & PoC centru (Proof of Concept), što je čini jedinstvenom u regiji.

Neos je do sad zadovoljio uvjete za dvije specijalizacije – Oracle Linux 6 iz kategorije poslužitelja i sustava za pohranu podataka te Oracle WebLogic 12c iz Oracleove middleware kategorije. Navedene specijalizacije Oracle dodjeljuje partnerima koji su dokazali svoju stručnost u prodaji, implementaciji te razvoju rješenja temeljnih na sustavima Oracle Linux 6 te Oracle WebLogic Server 12c.

Neos ima specijalizacije u još sedam područja: komunikacijama, financijskim uslugama, Java platformama, razvoju aplikacija, poslovnoj inteligenciji, integraciji i skladištenju podataka.

Uz te specijalizacije, Neos je dokazao stručnost i dobivanjem statusa Oracle partnera za isporuku Oracleovih usluga u kategoriji cloud usluga poslovne inteligencije (Oracle Business Intelligence) te Big Data rješenja.

Podijeli:

Vezane objave