Visoko učilište Algebra je u potrazi za mladim business talentima. Putem natječaja koji je otvoren do 1. ožujka mogu se javiti svi oni koji imaju najmanje 3 godine radnog iskustva i ambiciju da se usavršavaju pod mentorstvom američkih predavača s Kelley School of Business, jedne od najboljih poslovnih škola u svijetu. Kandidata ili kandidatkinju koji ponudi najkreativnije rješenje realnog poslovnog problema, Visoko učilište Algebra će sponzorirati na dvogodišnjem IgBS e-Leadership MBA programu.

Natječaj Visokog učilišta Algebra namijenjen je mladim, perspektivnim zaposlenicima s minimalno 3 godine radnog iskustva, kojima karijera ide uzlaznom putanjom, no svojom plaćom još ne mogu financirati trošak školarine MBA programa.

Kandidatkinje i kandidati će kroz rješavanje business casea dokazati da su zainteresirani za digitalne tehnologije i njihovu primjenu u modernom poslovanju, te će također imati priliku pokazati inovativnost u osmišljavanju procesa digitalne transformacije u sklopu zadatka koji im bude dodijeljen. Najuspješniji kandidat ili kandidatkinja osvojit će školarinu u vrijednosti 17.500 eura za IgBS e-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra, u sklopu nove generacije polaznika najesen.

Za natječaj mogu konkurirati svi oni koji već imaju više od tri godine radnog iskustva te sada razmišljaju o tome kako se dalje profesionalno razvijati i usavršavati, s naglaskom na povezivanje digitalnih tehnologija i poslovanja. E-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra mladim profesionalcima tog profila daje priliku da to učine u sklopu praktične dvogodišnje nastave koju pretežnim dijelom provode američki profesori s poslovne škole Kelley School of Business (Sveučilište u Indiani), a dio atmosfere koja ih očekuje na studiju kao i izazove koje će ondje naučiti rješavati prijavljeni će kandidati imati priliku osjetiti već tijekom ovog business case natječaja.

“MBA program mnogima predstavlja ključan korak u karijeri – što zbog znanja koja se na njemu stječu, a što zbog novih kontakata. Na ovom natječaju, kojega organiziramo pod pokroviteljstvom konferencije Digital Takeover, tražimo mlade ljude, gladne novih znanja, pune ambicije i želje za učenjem, za ovladavanjem kako poslovnim znanjima i vještinama tako i dubinskim razumijevanjem ključnih trendova u području tehnologije, onih koji ponajviše utječu na smjer i razvoj poslovanja. Ovakvih je MBA programa koji su fokusirani na digitalnu transformaciju i e-Leadership, inače, u Europi tek nekoliko, zbog čega IgBS MBA program Visokog učilišta Algebra predstavlja jedinstvenu priliku za mnoge. Nadam se da će mladi poslovni ljudi kojima je ovaj natječaj primarno namijenjen znati prepoznati i iskoristiti ovu priliku”, naglasila je Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa na Visokom učilištu Algebra.

Prijave za ovaj natječaj primaju se do 1. ožujka (zainteresirani više informacija mogu potražiti na stranicama natječaja: http://eleadership.mba/case-study-contest/), nakon čega će svi dobiti svoje zadatke. Kandidat koji najbolje riješi zadatak, odnosno zasluži najviše ocjene stručnog povjerenstva, bit će objavljen i nagrađen u danima konferencije Digital Takeover, sredinom ožujka.

Podijeli:

 

Vezane objave