Atos, globalni lider u digitalnoj transformaciji, objavio je da je dovršio akviziciju tvrtke Paladion, američkog globalnog pružatelja usluga upravljanih sigurnosnih usluga. Kao broj 1 u Europi i broj 3 u svijetu u uslugama kibernetičke sigurnosti, Atos nastavlja jačati svoj potencijal kibernetičke sigurnosti s više od 800 zaposlenika Paladiona i stručnjaka za kibernetičku sigurnost.

Zaokružujući postojeće mogućnosti Atosa da predviđa, upravlja i odgovara na kibernetičke prijetnje, akvizicija će Atosu donijeti ključne mogućnosti upravljanog otkrivanja i odgovora (Managed Detection & Response MDR) – koje korisnici trebaju dok usvajaju hibridne strategije transformacije i više clouda za svoje poslovanje. portfelj, s više MDR centara.

Također će proširiti globalnu pokrivenost praćenjem i odgovorima na kibernetičku sigurnost s 4 dodatna sigurnosno-operativna centra (SOC) u SAD-u, na Bliskom istoku i u Indiji.

Konačno, omogućit će stvaranje sljedeće generacije Atosove Prescriptive SOC ponude integrirajući Paladionovu najsuvremeniju platformu za umjetnu inteligenciju (artfificial intelligence AI) AIsaac za kibernetičku analitiku i hibridne SecOps. Taj SaaS model za otkrivanje i odgovor na viševektorske prijetnje patentirana je tehnologija s preko 1.000 slučajeva korištenja i 100 AI modela.

Tom akvizicijom Atos osnažuje svoje globalne usluge kibernetičičke sigurnosti, kako je predstavljeno u srednjoročnoj Ambiciji, s općim ciljem da postane lider u sigurnoj i dekarboniziranoj digitalnoj industriji, postižući srednjoročno više od 2 milijarde eura prihoda od digitalne sigurnosti i dovršavajući postojeće tehnologije.

Nakon akvizicije globalnog pružatelja usluga upravljanja sigurnosti američkog Paladiona, Atos, globalni lider u digitalnoj transformaciji, postigao je dogovor i o kupnji vodećeg međunarodnog dobavljača savjetovanja o kibernetskoj sigurnosti SEC Consult Group. Ta akvizicija potvrđuje vodeću poziciju Atosa u uslugama kibernetske sigurnosti u regiji DACH (Njemačka, Austrija, Švicarska) s više od 600 stručnjaka, a također će ojačati njegovu lidersku poziciju u Europi.

SEC Consult sa svojih više od 200 viskoko kvalificiranih sigurnosnih stručnjaka je lider u pružanju savjeta o kibernetičkoj sigurnosti, testiranju penetracije, udruživanju i tehničkoj procjeni u DACH-u, APAC regijama (Singapur, Tajland, Malezija) i Sjevernoj Americi, pružajući usluge velikim kupcima, posebno tvrtkama iz područja financija, komunalnih usluga, tehnologije i javnog sektora.

Podijeli:

 

Vezane objave