Tvrtka Combis pokrenula portal s najširom ponudom cloud usluga u našoj zemlji

Portal je namijenjen poslovnim korisnicma i cilj mu je educirati čitatelje o mogućnostima računalstva u oblaku u suvremenom poslovanju.

“Istraživanja upućuju na izuzetno snažan rast Cloud tržišta idućih godina, kao i značajan porast broja organizacija koje će prihvatiti hibridnu Cloud arhitekturu, odnosno koristiti neki od servisa u oblaku u kombinaciji s vlastitim, tzv. on-premise rješenjima. Iz toga proizlazi da je poslovanje u Cloudu sadašnjost i budućnost koja otvara mnoga pitanja i dileme, primjerice koji dio poslovanja i na koji način ‘preseliti’ u oblak te koliko je Cloud siguran. Upravo od tih pitanja smo i krenuli kako bismo korisnicima ponudili pravi sadržaj”, komentirao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u tvrtki Combis.

Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u tvrtki Combis.

“Na temelju prikupljenih informacija, predstavljamo servise koji za naše korisnike, njihove specifične potrebe i poslovanje imaju najviše smisla i dajemo odgovore na sva pitanja, dodao je Dunkić.

Na novom portalu posebna pozornost je pridana edukaciji posjetitelja, koja je podjednako orijentirana prema Cloud početnicima, ali i onima koji su bolje upoznati s prednostima i izazovima poslovanja u oblaku.

Podijeli:

Vezane objave