Evol d.o.o., tvrtka koja više od 15 godina pruža napredna rješenja za poslovne komunikacije, ovlašteni i ekskluzivni distributer za područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja renomiranih proizvođača VoIP opreme, predstavila je u Zagrebu na ovogodišnjoj konferenciji Yealink Partners 2018 najnovija rješenja na brzorastućem tržištu VoIP terminalne opreme najvećeg svjetskog isporučitelja SIP terminala tvrtke Yealink.

Konferencija je bila namijenjena partnerima u regiji od telekom operatera, preko sistem integratora, distributera do svih onih koji imaju potrebu za VoiP rješenjima, video konferencijama i povezanoj komunikaciji.

Evol je Gold Distributer za Yealink VoIP proizvode na području Hrvatske, Slovenije (Sekortel d.o.o.), Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. Stručnjaci Evola u stalnom su kontaktu s odjelima razvoja proizvoda, marketinga i tehničke podrške u Yealinku kako bi svojim partnerima u regiji osigurali najkvalitetnija rješenja i podršku. Sudionici konferencije mogli su saznati sve pogodnosti statusa ovlaštenog resellera Evola u regiji.

Yealink je proizvođač iz vrha svjetske ponude IP telefona, drugi u svijetu po broju isporučenih uređaja, s ciljem da postanu svjetski broj jedan. U Yealinku dizajniraju i proizvode inovativne, visoko kvalitetne IP telefone koji imaju nizak karbonski otisak. Cilj Yealinka je ponuditi vrhunska tehnološka rješenja i najvišu razinu podrške partnerima i korisnicima.

Od 2001. godine, Yealink neprestano razvija najnaprednija komunikacijska rješenja poput IP telefona, IP video telefona, konferencijskih telefona, sustava za videokonferencije i raznih dodataka. Prisutni su u više od 140 zemalja svijeta i u većini njih postižu izvrsne tržišne rezultate.

Na konferenciji u Zagrebu nakon predstavljanja tvrtki Evol d.o.o., Sekortel d.o.o. i Senter d.o.o., ovlaštenih zastupnika Yealinka u regiji, sudionicima konferencije predstavljeni su aktualni proizvodi u usluge Yealinka (stolni IP telefoni, bežični IP telefoni i dodatna oprema), mogućnosti organiziranja videokonferencija i ostalih Yealink usluga te prezentacija proizvoda koji tek dolaze na tržište. U drugom dijelu konferencije sudionici su se upoznali s načinom funkcioniranja najnovijih proizvoda Yealinka

Najveću pozornost sudionika konferencije izazvali su najnoviji bežični SIP DECT sustav Yealink SIP-W53P i dodatne slušalice SIP-W53H. Njihove visoke performanse čine ih pogodnim izborom za mala, srednja, pa i velika poslovna okruženja. U kombinaciji s ukupno 8 slušalica, omogućuje superiornu mobilnost i fleksibilnost eliminacijom nepotrebnih kablova. Za bolju učinkovitost, taj sustav ne samo da podržava 8 SIP korisničkih računa i 8 istovremenih poziva, nego i dodatno ubrzava vrijeme pokretanja sustava i uspostavljanja veze, te skraćuje vrijeme potrebno za ažuriranje.

Uz podršku za Opus codec, W53P je dosljedan u pružanju profesionalne kvalitete zvuka, kako u uvjetima visoke, tako i u uvjetima niske propusnosti mreže. Osim udobnosti komunikacije bez žica, sustav uz veći broj linija, veću mobilnost, pruža i mnoštvo funkcija na koje su korisnici već navikli na stolnim SIP telefonima.

Yealink DECT IP telefon W53P podržava učinkoviti provisioning i masovno puštanje u rad bez puno napora i gubljenja vremena uz Yealink RPS uslugu (Redirection and Provisioning Service), kao i mehanizam pokretanja koji omogućuje jednostavni Zero Touch Provisioning bez potrebe za kompleksnim ručnim postavkama – čineći ga idealnim kako za početne instalacije, tako i za redovna održavanja i nadogradnje uz smanjene troškove i uštede na vremenu.

Podijeli: