Drugi i četvrti petak u srpnju rezervirajte si za webinar uz Dell Technologies. Naime, Dell Technologies organizira dva besplatna webinara koji će se održati u petkom 10. srpnja i 24. srpnja 2020. s početkom u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu. U nastavku donosimo više detalja o svakom pojedinom webinaru.

PowerStore – The future of storage is here! Run your applications directly on storage

10. 7. 2020. | 10 h

Dell EMC PowerStore postiže nove razine operativne jednostavnosti i okretnosti, koristeći container-based arhitekturu, napredne tehnologije skladištenja i inteligentnu automatizaciju za napredno korištenje snage podataka. Na temelju arhitekture razmjera i naprednog smanjenja podataka ubrzanog hardverom, PowerStore je dizajniran za pružanje poboljšane upotrebe resursa i performansi koje idu u korak s rastom aplikacija i sustava.

Koristeći dokazane mogućnosti VMware ESXi, PowerStore X modeli s AppsON-om pružaju jedinstvenu mogućnost smještaja data-intensive i storage aplikacija izravno u PowerStore sustavu s virtualizacijskim okruženjem temeljenim na skladištu, uz fleksibilno i nesmetano kretanje aplikacija između sustava za pohranu i vanjskog VMware poslužitelja. PowerStore T modeli pružaju organizacijama sve prednosti poslovne jedinice za objedinjenu pohranu podataka za podatke o blokovima, datotekama i vVol, istovremeno omogućujući fleksibilan rast s inteligentnim mogućnostima skaliranja.

Dell Technologies solutions for MS Azure Stack

24. 7. 2020. | 10 h

U ovom ćemo seminaru pregledati Dell EMC rješenja za Microsoft Azure Stack Family, posebno Dell EMC Azure Stack HCI Hyperconverged rješenja i Azure Stack Hub integrirani sustav u oblaku.

Azure Stack portfolio uključuje ponude koje proširuju Azure usluge i mogućnosti u centrima podataka, udaljenim uredima, oblacima i rubnim lokacijama omogućujući izgradnju i pokretanje hybrid i edge computing aplikacija u svim okruženjima, pružajući izbor i fleksibilnost za rješavanje različitih radnih opterećenja.

Podijeli:

 

Vezane objave