Poduzeće Lemax treću godinu zaredom organizira event pod nazivom „ICT Supergirls 2017“ povodom međunarodnog “Girls in ICT day” koji se tradicionalno održava u travnju. „ICT Supergirls 2017“ event održat će se u srijedu 26. travnja 2017. s početkom u 12 sati u prostorijama poduzeća. Svrha eventa je ohrabrivanje i poticanje mladih djevojaka da zamisle svoju budućnost u tehnologiji, prepoznaju prilike i prihvate izazove koje ICT industrija nudi.
Kao i prethodnih godina sudionice će imati priliku poslušati zanimljiva predavanja djelatnica Lemax-a te uspješnih poslovnih žena s hrvatske ICT scene – Mie Biberović, izvršne urednice Netokracije; Ive Biuk, UX dizajnerice u Amphinicy Technologies; Martine Grgić, suosnivačice Smart Lumies-a  i Ivane Herceg Batić, voditeljice marketinga za Cedevitu u Atlantic grupi.


Ove godine u sklopu eventa uveden je mentorski program – inicijativa pokrenuta kako bi se pomoglo  djevojkama da se bolje upoznaju s mogućnostima i izazovima poslovnog svijeta, posebice sa zanimanjima unutar ICT-a. Cijeli event podržavaju različiti sponzori – Beauty Box i Dr. Theiss, koji će svaku od sudionica  nagraditi poklon paketima svojih proizvoda, a nekoliko sretnica imat će priliku besplatno sudjelovati na radionici robotike u organizaciji Gradionice.
„Girls in ICT day“ do sada je obilježen u 160 zemalja s više od 7200 događaja u kojem je sudjelovalo preko 244 000 djevojaka i žena širom svijeta. Zvuči ti zanimljivo?  Više informacija o načinu prijave i samom ICT Supergirls 2017 eventu pronađi na ictsupergirls.lemax.net

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave