Predstavljanje nacionalne strategije kibernetičke sigurnosti

ISC najveće međunarodno neprofitno udruženje certificiranih stručnjaka za informacijsku i softversku sigurnost sa 120 000 članova diljem svijeta, uz sudomaćina, Hrvatsku gospodarsku komoru, organizira konferenciju Secure Croatia, u četvrtak, 15. prosinca, u Zagrebu u Hotelu Sheraton

U uvodnom će dijelu viši savjetnik u Uredu Vijeća za nacionalnu sigurnost Hrvatske Vinko Kuculo izložiti nacionalnu strategiju kibernetičke sigurnosti, dok će voditelj Odjela za tehnološki razvoj i IT HGK Emil Perić iznijeti aktivnosti koje Udruženje za IT pri HGK provodi na ovom području, naglašavajući ulogu gospodarstva u provođenju aktivnosti važnih za nacionalnu kibernetičku sigurnost.

Na konferenciji će se razgovarati o izvješćima o napretku provođenjem nove Opće uredbe EU o zaštiti podataka, korištenju strojnog učenja za kibernetičku obranu, taktici povećanja svijesti o sigurnosti i strateškim pitanjima za virtualne organizacije.

Udruženja (ISC)2 i (ISC)2 Croatia Chapter zajedno su okupila širok spektar industrijske potpore, uključujući partnere EuroCloud Croatia, OWASP i Cloud Security Alliance (CSA), kako bi se naglasili izazovi u vezi s temom Zaštita virtualnih organizacija.

Za više informacija i registraciju posjetite internetsku stranicu događaja.

Podijeli:

Vezane objave