Megatrend poslovna rješenja organiziraju svoju, već tradicionalnu, četvrtu po redu, konferenciju Power of Data.

Konferencija će se održati 27. ožujka 2020. godine, u hotelu Aristos u Zagrebu.

Cilj konferencije je postojećim i potencijalnim klijentima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja već trideset godina prate i stvaraju nova i pouzdana rješenja kako bi klijentima olakšali uvođenje novih tehnologija. Ta je tvrtka predvodnica poslovne AI revolucije i njezini su stručnjaci uvijek spremni podijeliti sa svima iskustva iz svoga dugogodišnjeg rada i upotrebe novih uzbudljivih tehnologija. Na konferenciji ćete imati priliku poslušajte vrhunske IT konzultante koji će vam predstaviti uspješne primjene tih rješenja.

Konferencija je namijenjena direktorima tvrtki, voditeljima financija i kontrolinga, menadžerima prodaje, marketinga, kontrole kvalitete, nabave, proizvodnje, analitičarima, planerima i IT stručnjacima.

Megatrend poslovna rješenja poznata su po razvoju i isporuci kvalitetnih poslovnih rješenja baziranih na najnovijim tehnologijama iz područja poslovne analitike, Big Date, AI-ja, power računala i sustava za pohranu podataka, vlastitom podatkovnom centru te razvoju inovativnih softverskih rješenja.

Više informacija o programu i prijavi za konferenciju pronađite na www.megatrend.com.

Podijeli:

 

Vezane objave