Combis ulazi u treće desetljeće postojanja, uz novi vizualni identitet, najavljuje visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te zaposlenike. Uz to, za svibanj priprema 13. izdanje tradicionalne Combis konferencije

Combis, regionalna high-tech ICT tvrtka izmijenila je vizualni identitet koji je predstavila kroz novi logotip, lansiranje novih web-stranica te kroz novi slogan “Kreiramo zajedno”. “Novi vizualni identitet zapravo je znak naše transformacijske inicijative. Odlučili smo se na visoka ulaganja u naše zaposlenike, kao i u istraživanje i razvoj, jer ništa nije važnije od jačanja znanja. Usavršavamo naše ekspertne timove, sva rješenja koja razvijamo prvo primjenjujemo u vlastitom poslovanju i sve radimo na agilniji način”, istaknuo je Hrvoje Išek, predsjednik Uprave Combisa.

Novi logo Combisa

Upravo zato je fleksibilnost najvažnija karakteristika novog vizualnog identiteta. Za razliku od identiteta koji se baziraju na logotipu, fleksibilan vizualni identitet (FVI) stvoren je od pravila koja se mogu mijenjati, kako bi se lako prilagodilo različitim formatima i potrebama. Tako je moguće mijenjati način ispisivanja slova, slogana, kao i posebnih znakova. Nove Combisove boje su žuta, zelena i crveno/ljubičasta, koje zajedno najbolje odražavaju snagu velike moderne kompanije te su istodobno privlačne mlađim tech generacijama. Obećanje COMBISova branda je p(rep)oznavanje potreba korisnika, koje omogućuje produkciju brzih i učinkovitih rješenja.

Dio starog identiteta u novom ruhu – kvadrat

Combis je ciljano sačuvao dio starog identiteta u želji da zadrži dosadašnju prepoznatljivost i imidž koji je izgradio na domaćem tržištu. Zbog toga se dio starog identiteta odražava u vizualnom izrazu kvadrata. Drugi dio ideje je korištenje posebnih znakova koji predstavljaju “pozadinu cijele priče”, jer povezuju Combis s IT-jem i ističu Combisovu high-tech domenu. Cilj redizajna, kako kažu u Combisu, bio je i uskladiti brand, kako s vodećom pozicijom na ICT tržištu, tako i u branši gdje stvara pomak od sistem integratora prema high-tech kompaniji. Uz to, cilj je bio i pripremiti Combis za nove strateške iskorake, ali i istaknuti okrenutost zaposlenicima, zato što da planira snažna ulaganja u tom području. Osmišljen je i novi slogan kompanije “We create together”, odnosno “Kreiramo zajedno”, koji daje naglasak Combisovu partnerskom pristupu u radu i prema korisnicima. “Sve snažnije uvodimo korisnike u nove trendove, konzultiramo ih, i prvi smo izbor za digitalnu transformaciju korisnika. Isto tako, naši eksperti sve su agilniji, fleksibilniji i inovativniji, i upravo se na tu snagu kladimo – na snagu tima. Ili jednostavnije rečeno – kreiramo zajedno, zbog čega smo upravo te riječi uvrstili i u novi slogan”, rekao je Išek.

Usavršavamo naše ekspertne timove, sva rješenja koja razvijamo prvo primjenjujemo u vlastitom poslovanju i sve radimo na agilniji način, istaknuo je Hrvoje Išek, predsjednik uprave Combisa

13. izdanje Combis konferencije u Vodicama

Combis konferencija, jedno od najvećih regionalnih okupljanja ICT zajednice, ove godine će se održati 30. i 31. svibnja u kompleksu Olympia u Vodicama. Krovna tema je Going Beyond Ideas, kojom se naglašava cilj ovogodišnjeg druženja, a to je realizacija inovativnih ideja. Kompanije i/ili timovi uzdižu se ili padaju, ovisno o sposobnosti provođenja pobjedničkih koncepata i strategija, a inovacije i agilnost ključne su riječi tog procesa. Zbog toga prednost na tržištu imaju oni koji na vrijeme primijete promjene u svom poslovnom okruženju te brzo i pametno reagiraju, smatraju u Combisu. Prošlogodišnje, 12. izdanje konferencije, okupilo je rekordnih 562 sudionika, što je povećanje od 11,5 posto u odnosu na godinu ranije, i dosad najveći broj sudionika.

“Ovogodišnjim programom konferencije želimo istaknuti Combisove tehnološke i poslovne kompetencije u ključnim područjima poput umjetne inteligencije, SDDC (Software Defined DataCenter) tehnologije, poslovanja u oblaku te napredne IT sigurnosti, kroz primjere uspješnih i značajnih projekata. Uz to, predstavljamo i nove Combisove produkte, a s kvalitetnim sadržajem i ekspertizom, sudionici konferencije imat će priliku iskusiti i well-being sadržaj za opuštanje, zabavu i rekreaciju, prema čemu je konferencija već postala poznata, najavio je Igor Dužević, direktor sadržaja ovogodišnje Combis konferencije.

Novo izdanje Combis konferencije održat će se 30. i 31. svibnja u Vodicama

Podijeli:

 

Vezane objave