Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, održao je 27. veljače u CineStaru Avenue Mall, Novi Zagreb, konferenciju Dan PANTHEON računovođa 2020. Na događanju su predstavljene najnovije PANTHEON aplikacije kojima Datalab na tržištu ERP-a radi značajan iskorak u segmentu mikro-poduzeća.

PANTHEON WEB Light (PAW)

PANTHEON WEB Light (PAW) namijenjen segmentu mikro korisnika kojima je potreban online pristup rješenju bilo kada i bilo gdje, ali kojima je potreban samo osnovni set funkcionalnosti maloprodajnih i veleprodajnih modula te mini-DMS. PAW može biti povezan na PA ME licencu pri čemu računovođa i poduzetnik koriste istu bazu podataka, stoga je komunikacija i razmjena dokumenata značajno brža. PAW je plasiran kao rješenje u oblaku, a uvjeti korištenja samo su internetska veza te web preglednik na računalu, telefonu ili tabletu.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

PANTHEON Retail

PANTHEON RA/RC licence rade kao mobilna aplikacija na android tabletima i pametnim telefonima. Neizostavne su za sve koji prodaju i izdaju račune na terenu ili u trgovini, bave se uslužnom djelatnošću ili prodaju na tržnicama, štandovima i sajmovima.

Osim prezentacije novih PANTHEON digitalnih alata, sudionici su kroz panel diskusiju dobili odgovore na brojna pitanja vezana za računovodstvene trendove i glavne izazove koje nosi budućnost računovodstva uz PANTHEON.

Očekujem da digitalizacija i u Hrvatskoj napokon krene kao stvarna podrška poslovanju malih i srednjih poduzeća.Time postaje bližim i Datalabov cilj – razvijati najbolju poslovno-aplikativnu programsku opremu za mala i srednja poduzeća i tako tom najvažnijem segmentu gospodarstva pomagati da lakše opstane u visoko kompetitivnim uvjetima.

Danas smo sudionicima naše konferencije pokazali kako najlakše koristiti nove PANTHEON digitalne alate i aplikacije s kojima svakako ostajemo među predvodnicima pozitivnih trendova digitalne transformacije kod nas, ali i šire.

Aplikacije PAW i RA/RC, namijenjene posebno malim tvrtkama i njihovim računovodstvenim servisima, predstavljaju potpunu novost na tržištu poslovnih rješenja, a sve sukladno zakonodavnim novostima koje stupaju na snagu već u travnju 2020. Rezultati njihovog uvođenja vrlo su brzo vidljivi i mjerljivi u smislu konkurentne prednosti i poboljšanja profitabilnosti naših korisnika.“ , rekao je Goran Težak, direktor Datalab HR.

Podijeli:

 

 

Vezane objave