Demo Day u HUB385 centru inovacija privukao je veliki broj znatiželjnika i digitalaca, koji su se okupili kako bi saznali koje sve metode u radu i razvoju primjenjuju neki od najprogresivnijih domaćih tehnološih timova te koji nas trendovi očekuju u nadolazećoj godini.

Brojnim freelencerima, developerima i ostalim digitalnim entuzijastima predstavili su se razvojni timovi iz ENTG-a, Repslyja, Vipnetova Digital Experience odjela kao i Vipnetova internog startupa, pobjednika programa korporativnog poduzetništva Empowering Ideas, koji se provodi na razini A1 Grupe.

Vipnetov tim iz središta zagrebačke startup zajednice, posljednjih nekoliko mjeseci užurbano radi na razvijanju inovativnog rješenja za digitalizaciju korisničkog iskustva pod nazivom Social Customer Relationship Management, a ono bi svoju primjenu trebalo naći ne samo u Vipnetu, već i unutar ostalih kompanija A1 Grupe.

„Iza nas je dinamična godina u kojoj smo uspješno uveli brojna inovativna rješenja s ciljem digitalizacije ključnih korisničkih procesa, od uvođenja digitalnih asistenata, razvoja digitalnog portfelja usluga pa sve do mogućnosti digitalne obnove bona ili pak robotizacije i automatizacije u korisničkoj podršci“, rekao je glavni direktor za transformaciju poslovanja u Vipnetu Ivan Skender.

Marija Sivački iz Vipnetovog Digital Experience odjela na Demo Dayu predstavila je agilni pristup razvoju nove generacije Moj Vip aplikacije, u čije testiranje će početkom iduće godine osim zaposlenika biti uključeni i digitalni influenceri i korisnici.

Osim Vipneta, publici su se predstavili i članovi tima iz ENTG-a, vodeće hrvatske creative tech agencije, koji su objasnili na koji se način tehnološki proizvodi razvijaju iz marketinške perspektive, dok se tim iz Repslyja, jednog od najvećih domaćih startupa, osvrnuo na proces razvijanja ideja i projekta putem design thinkinga.

„HUB385 je mjesto gdje se spajaju startupi, freelanceri i kreativna digitalna zajednica s jedne strane te velike etablirane tvrtke s druge, a svi s istim ciljem, slobodne razmjene znanja i kolaboracije koja vodi do novih i inovativnih tehnoloških rješenja te naposljetku podiže kompetencije i konkurentnost hrvatske IT industrije“, istaknuo je voditelj HUB385 centra inovacija Luka Sučić te najavio nove edukativne i networking aktivnosti u pripremi za 2018.

Podijeli:

 

Vezane objave