MSD41 održat ćemo 28. rujna 2023. u prostorima HUB385, Franje Petračića 6, Zagreb s početkom u 13 sati. Tema je Upravljanje cyber rizicima u operational technology okruženjima, a partner tvrtka Radiflow.

Slika je s jednog od prethodnih MSD-a

Upravljanje cyber rizicima u organizacijama koje se smatraju dijelom kritične infrastrukture, od energetike, preko prometa i veza do industrijskih i proizvodnih djelatnosti, izuzetno je bitan aspekt informacijske sigurnosti.

U kontekstu sve većeg regulatornog tereta (npr. NIS2 direktiva) i sve češćih cyber napada, organizacije koje u svom radu koriste OT (Operational technology) moraju povećati svoju otpornost na cyber napade i istovremeno zadovoljiti nove regulatorne zahtjeve, a to u praksi znači koncentrirati se na one mjere koje daju najveći učinak na uloženo.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Osim razmatranja upravljanja rizicima i sukladnosti sa regulativom, predstavit ćemo i konkretna rješenja tvrtke Radiflow.

Uvodnu prezentaciju će održati Jesper Nilsson, Head of Business Development Nordics & CEE, Radiflow.

Nakon prezentacije slijedi panel diskusija.

Moderator: Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže

Panelisti: 

Krešimir Kristić – Senior IT & OT Security, HEP
Marko Djordjevic – Business & Product Strategist, Bridge IT
Marko Rakar – IT konzultant
Luka Porobija – odvjetnik, društvo Porobija i Špoljarić

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu:

> Prijavi se za sudjelovanje

NAPOMENA! Molimo sve one koji se prijave za sudjelovanje na licu mjesta, da zaista i dođu na event, da prijava ne propadne.

  Podijeli:

 

 

Vezane objave