MSD40 održat ćemo 6. srpnja 2023. u prostorima Kaptol Cinema & Bar, Nova Ves 17, Zagreb s početkom u 13 sati. Tema je Digitalizirana Hrvatska s BGA-ommodernim rješenjem za proračunsko računovodstvo, a partner tvrtka Omega Software.

Slika je s jednog od prethodnih MSD-a

BGA je domaće web ERP rješenje koje je moguće prilagoditi specifičnim poslovnim potrebama. BGA (Budget Government Accounting) je kratica koja označava specifičnu verziju ERP-a koji je specijaliziran za government / budget sustave, gdje su pravila knjiženja poslovnih događaja drugačija.

Predavanje će se fokusirati na konkretan primjer implementacije sustava i sve prednosti koje navedeno rješenje pruža. Prezentacija će zaokružiti proces od početka do kraja s naglaskom na modul financija i računovodstva, nabave, putnih naloga i skladišnog poslovanja. Također, BGA kao moderno rješenje omogućuje i napredno izvještavanje koje je posebno zanimljivo rukovodećim funkcijama.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Prezentaciju će održati Željko Tandarić, član Uprave za operacije i Maida Musić Brkić, Senior poslovni analitičar u Omega Softwareu.

Nakon prezentacije slijedi panel diskusija naslova Centralno planiranje, praćenje i izvještavanje izvršenja proračunskih korisnika koju će moderirati Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže i izvršni producent Mreža Smart Daya.

Panelisti:

Marko Rakar – Tech konzultant
Mirela Zagorac – Načelnica Sektora za financijske poslove u Ministarstvu znanosti i obrazovanja
Maida Musić Brkić – Senior poslovni analitičar, Omega Software
Željko Tandarić, član Uprave za operacije, Omega software

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu:

NAPOMENA! Molimo sve one koji se prijave za sudjelovanje na licu mjesta, da zaista i dođu na event, da prijava ne propadne.

  Podijeli:

 

 

Vezane objave