MSD39 održat ćemo 22. studenog 2022. u prostorima HUB385 (Petračićeva 4, Zagreb – pogledaj kartu) s početkom u 13 sati. Tema je Pretvorite podatke u magiju: Novi pristup korisnicima, a partner tvrtka Agilcon.

Slika je s jednog od prethodnih MSD

Kako tehnologija napreduje, interakcija korisnika i tvrtki generira goleme količine podataka, a tehnološka infrastruktura omogućuje prihvat i pohranu raznih podataka o korisnicima, njihovim transakcijama, interakcijama s tvrtkom i još mnogo toga. Mnoge domaće i svjetske tvrtke koriste tako prikupljene podatke u svrhu pružanja vrhunskog korisničkog iskustva što kod korisnika stvara velika očekivanja u svakoj budućoj interakciji s bilo kojom tvrtkom. Mnogima danas je to očekivanje jedan od najvećih izazova u njihovom poslovanju. Kako pristupiti ključnim podacima o korisnicima u kritičnom trenutku i koristiti podatke za smisleno, brzo i učinkovito rješavanje korisničkih zahtjeva ili u svrhu pružanja kvalitetne podrške, promociji pravog proizvoda i sl.?

Salesforce Genie je revolucionarna platforma iz Salesforcea koja pruža nov način da pohranjujete podatke, unificirate ih u bogate korisničke probile i svojim korisnicima pružite pravu magiju – korisničko iskustvo koje oduševljava.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Na ovom predavanju saznat ćete kako Genie pretvara vaše podatke u magiju:

  • Kako se podaci iz različitih izvora agregiraju na jednom mjestu
  • Kako funkcioniraju unificirani korisnički profili i kako funkcionira osvježavanje korisničkih podataka u realnom vremenu
  • Kako se podaci koriste u prodaji, marketingu i podršci
  • Kako funkcionira umjetna inteligencija ugrađena u platformu

Uvodnu prezentaciju održat će Zdravko Barec, Solution Engineer iz Salesforcea, a nakon prezentacije slijedi panel na kojem će sudjelovati:

Moderator: Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže

Panelisti:

  • Adnan Uzunalić, COO, Agilcon
  • Marin Labudović, Rukovoditelj odjela za upravljanje korisnicima, A1
  • Zdravko Barec, Solution Engineer, Salesforce
  • Marko Rakar, IT konzultant

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu:

NAPOMENA! Molimo sve one koji se prijave za sudjelovanje na licu mjesta, da zaista i dođu na event, da prijava ne propadne.

Podijeli:

 

 

Vezane objave