MSD36, održat ćemo 16. veljače 2022. u prostorima HUB385 (Petračićeva 4, Zagreb – pogledaj kartu) s početkom u 13 sati. Tema je: Key Impacts of Product Management, a partner tvrtka CROZ.

Slika je s jednog od prethodnih MSD

Cilj eventa je doći do zaključka što su najbolji savjeti iz product management domene. Koje konkretne stvari treba uzeti u obzir i implementirati u organizacijama koje su realno različite i sudjeluju u različitim poslovnim kontekstima, a sve na neki način razvijaju end user produkte.

Želimo razbiti potencijalni mit da je product management samo za product oriented organizacije i shortlistati ključne stvari koje sudionici mogu zapamtiti kao dobre savjete. Na panel diskusiji cilj je testirati hipotezu da je product management primjenjiv u svim organizacijama, a ne samo onima koje su product driven/oriented, te da na prvi pogled i non-product driven organizacije trebaju primjeniti razmišljanja i ponašanja iz ove discipline.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Uvod u panel raspravu dat će Luka Gauta, Business Solutions Consultant iz CROZ-a.

Nakon uvodnog predavanja slijedi panel rasprava.

Moderator: Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže

Panelisti:

  • Ana Burica, A1
  • Igor Strejček, Microblink
  • Marin Trošelj, STEMI
  • Luka Gauta, CROZ

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu:

NAPOMENA! Molimo sve one koji se prijave za sudjelovanje na licu mjesta, da zaista i dođu na event, da prijava ne propadne.

Podijeli:

 

 

Vezane objave