Mreža Smart Day ulazi u novu sezonu! MSD30, održat ćemo 15. rujna 2020. u prostorima HUB385 (Petračićeva 4, Zagreb – pogledaj kartu) s početkom u 13 sati. Tema je Primjena obrade prirodnog jezika u poslovnim procesima, a partner Megatrend poslovna rješenja.

Slika je s jednog od prethodnih Mreža Smart Daya

Natural Language Processing (hrv. obrada prirodnog jezika) jest zajedničko potpodručje lingvistike i umjetne inteligencije koje kompjutorima daje vještinu čitanja, razumijevanja i zaključivanja iz ljudskih jezika. Uvodno predavanje pokrit će osnovne pojmove, metode i procese NLP područja, područja primjene obrade prirodnog jezika te pregled nekih NLP projekata koji se mogu pronaći u Megatrend poslovnim rješenjima.

Uvodno predavanje održat će Domagoj Marić, voditelj odjela za podatkovnu znanost i umjetnu inteligenciju, Megatrend poslovna rješenja.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Nakon uvodnog predavanja slijedi panel rasprava.

Moderator: Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže

  • Matija Hrestak, voditelj tima za digitalnu strategiju i razvoj, Croatia Osiguranje
  • Mirko Talajić, Direktor direkcije podrške analitičkim sustavima, Hrvatska poštanska banka
  • Marijan Nedić, Rukovoditelj informatike, Končar D & ST
  • Marko Đuričić, voditelj pravnog tima, Hrvatska pošta
  • Domagoj Marić, voditelj odjela za podatkovnu znanost i umjetnu inteligenciju, Megatrend poslovna rješenja

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu:

VAŽNA NAPOMENA!   Budući da je broj sudionika je ograničen, molimo sve koji se prijave da obavezno i dođu. U suprotnom molimo da jave kako su spriječeni (e-mail: info@mreza.bug.hr), kako bismo njihovo mjesto mogli ustupiti drugoj osobi.

Podijeli:

 

 

Vezane objave