Spremamo novi Mreža Smart Day – MSD25 s temom Kako zamijeniti tradicionalne mreže pametnim sigurnosnim sustavom?, partneri su nam tvrtke Juniper i Clico. Datum je 23. listopada 13 sati, lokacija HUB385.

S jednog od prethodnih Mreža Smart Dayeva

U realnom svijetu modernih prijetnji ne možemo se previše oslanjati na perimetarsku zaštitu. Interne mreže u poduzećima ne bi trebalo gledati kao sigurne. Edge zaštita, bez obzira na to koliko je inteligentna, nije dovoljna da u potpunosti osigura IT sisteme kompanija. Pojavljuju se novi izazovi u vezi s Internet of Thigs, virtualizacijom, privatnim i javnim računalstvom u oblaku, s kojima se možemo efikasno suočiti samo uz pomoć sofisticiranih sigurnosnih sistema, čiji mnogobrojni elementi za umrežavanje i zaštitu omogućavaju konstantno provođenje sigurnosnih procedura kroz čitavu organizaciju.

Juniper Unified Cybersecurity Platform je otvoreno automatsko rešenje za ublažavanje sigurnosnih pretnji, koje kombinira napredne sigurnosne proizvode s tradicionalnim strukturama za umrežavanje različitih vendora, u cilju provođenja sigurnosnih procedura koje se zansivaju na namjeri korisnika u odnosu na njegove realne potrebe.

Kroz diskusiju, bit će predstavljeni razni elementi Juniper Unified Cybersecurity Platform rešenja, kao što su: QFX switchevi switchevi EX serije, SRX next-gen firewallovi, Sky ATP i JATP sandboxevi, organizacija zaštite, uključujući i  integraciju s trećom stranom – hardverom i softverom.

Možemo li transformirati tradicionalnu korporativnu mrežu u pametan sigurnosni sustav? Je li moguće da mreža funkcionira kao inteligentan firewall? Odgovor na ova pitanja je pozitivan, a Juniper Unified Cybersecurity Platform predstavlja korak ka realizaciji navedenog koncepta.

Za više informacija o Juniper UCP, posjetite https://www.juniper.net/assets/us/en/local/pdf/solutionbriefs/3510608-en.pdf

Uvodno predavanje (na engleskom): How to change traditional network into smart security system?

Slawomir Karas, Juniper Senior Partner System Engineer

Nakon toga slijedi panel diskusija koju moderira Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže, a sudjeluju: Ivan Mladenović, Regional Manager Adriatic, Clico, i Slawomir Karas, Juniper Senior Partner System Engineer, Aljoša Lovrič-Petrič, Mercury Processing Services International, te Lucijan Carić, stručnjak za računalnu sigurnost iz tvrtke DefenseCode.

Na kraju MSD25 je, kao i uvijek, networking uz zakusku našeg chefa Zoxa….

Sudjelovanje je besplatno, a u nastavku se možete prijaviti popunjavanjem formulara.

Podijeli:

 

Vezane objave