Mreža Smart Day 23 priređujemo 6. rujna 2018. u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb, u 13 sati. Partner nam je Veeam, a tema skupa – Hyper-Availability Platform – Dostupnost za digitalnu transformaciju.

Digitalna transformacija je tema koja je na pameti svima u IT-u. Ima više aspekata od kojih su neki slabije ili bolje definirani, a jedan od najvažnijih svakako je i dostupnost, availability, informatičkih usluga i podataka. Kada je u pitanju dostupnost, malo je kompanija koje o tome znaju više od Veeama, te ćemo na Mreža Smart Dayu s Veeamovcima i zajedničkim gostima prodiskutirati tematiku platforme za Hyper-Availability.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Suvremena tvrtka suočava se s dvostrukim izazovom – ne samo s „rudarenjem“ i upravljanjanjem podacima koje proizvodi i koristi, već i kako osigurati da digitalno iskustvo uvijek bude dostupno, bilo interno ili vanjskim korisnicima.

Kako bi se riješili ovi izazovi, poslovni lideri trebaju dubinski razumjeti način na koji se podaci mijenjaju te kako nove tehnologije i pristupi mogu osigurati njihovu punu vrijednost i iskoristivost.

Na Mreža Smart Dayu s Veeamovcima i zajedničkim gostima prodiskutirat ćemo tematiku platforme za Hyper-Availability kroz tri segmenta Hyper-Criticality of Data, Hyper-Growth of Data i Hyper-Sprawl of Data.

Uvodno predavanje:

Saša Hederić, Veeam, Regional Manager – South Eastern Europe

Panel rasprava

Sudionici:

– Tomislav Kosanović, HT Hrvatski Telekom

– Ivo Špigel, Perpetuum Mobile, član Uprave

– Igor Dužević, Combis

– Marko Rakar, nezavisni informatički savjetnik

Moderator: Oleg Maštruko, glavni urednik Mreže

Ulaz slobodan uz obaveznu prijavu:

Podijeli:

 

 

Vezane objave