dsc04120_1
Goran Radman, Algebra

Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Trinaesti Smart Day  priređujemo 4. listopada u 13 sati na starom mjestu – dvorana Mueller kina Europa u Zagrebu. Partner nam je Algebra, a tema skupa – ‘Leadership za digitalnu transformaciju’.

Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima u formi prezentacije, okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i networkinga uz dobru hranu, pretresamo teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu. Ideja je da događaji budu kratki, koncentrirani i ležerni, da vam ne uzmu više od sat-dva vremena, a informiraju i umreže sa svima koji su za neki segment bitni u Hrvatskoj pa i šire.

Poslovanje u digitaliziranoj ekonomiji zahtjeva obrazovanje novih lidera, koji su tehnološki, poduzetnički i inovacijski visoko osviješteni te osposobljeni za upravljanje poslovnim transformacijama u uvjetima disruptivnih promjena. Stoga je ovaj skup namijenjen prije svega onima koje zanima ili već rade u takvim uvjetima dinamičnih transformacija i inovacija koje je omogućila digitalna tehnologija, razmišljaju o izgradnji, razvoju i educiranju odgovarajućeg rukovodstva za svoju organizaciju, i žele im omogućiti povezivanje s drugim poslovno i tehnološki osviještenim ljudima.

Ovaj put imamo dvije uvodne prezentacije. Prvi na redu je Ivan Maglić iz analitičke kuće Gartner:  Trendovi u digitalnoj transformaciji – široka slika. Nakon njega Mladen Pejković (Atlantic Grupa): Iskušenja digitalne transformacije – lokalno iskustvo.

Nakon prezentacija slijedi okrugli stol, panelisti su:

Katarina Šiber Makar, IN2 Grupa
Sven Marušić, InfoCumulus – Grupa Span
Zoran Šimunić, PBZ Grupa
Ivan Maglić, Gartner
Mladen Pejković, Atlantic Grupa

Moderatori: Goran Radman (Algebra) i Aron Paulić (Mreža)

Ulaz je slobodan i besplatan, uz prijavu, na ovom linku: http://www.bug.hr/sudionici/

Podijeli: