Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Na redu je čak dvadeset i prvi Mreža Smart Day (MSD21) , drugi nakon preseljenja na novu lokaciju – dobro poznat i u tech zajednici popularan HUB385!

Slika s MSD20

MSD 21 priređujemo 4. travnja 2018. u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb, u 13 sati. Partner nam je Epson, a tema skupa – Smart Document Management.

Nova tehnologija tintnog ispisa za poslovne korisnike na najboljem je putu da zamjeni zastarjeli laserski ispis. Neovisni testovi koje je provela tvrtka Buyers Laboratory LLC (BLI) pokazuju koliko je daleko došla inkjet tehnologija. Među ostalim ustanovljeno je  da tintni pisači zahtijevaju 98 % manje vremena na intervencijama, troše 96 % manje električne energije, svojim korištenjem proizvode 99 % manje otpadnog materijala te  generiraju 92 % manje CO2 u odnosu na laserske. Kako bi ti pisači dali i puno više od samog ispisa na raspolaganju su mnoga softverska rješenja. Dođite na Mreža Smart Day i saznajte više o tome.

Budući da pisači više nisu „samo“ pisači već su i multifunkcijski uređaji s mogućnošću skeniranja (arhiviranja), nude se razne mogućnosti skeniranja koja su, opet, povezana s vašim sustavom putem softverskog rješenja.  Rješenje za snimanje i pohranu elektroničkih dokumenata koje omogućava jednostavno upravljanje samo jednim klikom poboljšat će vašu produktivnost i učinkovitost, bez obzira na to vodite li malu tvrtku ili veliku korporaciju sa stotinama zaposlenih.

Na Mreža Smart Dayu s temom „Smart Document Management“ pobliže ćemo istražiti prednosti koje nude napredna rješenja za ispis (s naglaskom na inkjet business printing) i upravljanje dokumentima.

Otvaramo prezentacijom Tvrtka Ljubića iz Epsona.

Nakon toga slijedi okrugli stol s gostima:

• Marko Dikanić , D.I.T. d.o.o.
• Damir Feher, Grad Bjelovar
• Ivan Turkalj, Image Enter d.o.o.
• Miljana Pavlović, ITS Group d.o.o.

• Moderator: Oleg Maštruko, Mreža i Bug

Ulaz je slobodan i besplatan, ali je broj sudionika ograničen stoga sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnice u nastavku. Vidimo se 4. travnja!

Podijeli:

 

Vezane objave