Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Već sedamnaesti Smart Day  priređujemo 19. rujna 2017. u kinu Europa (dvorana Muller) u 13 sati. Partner nam je Megatrend Poslovna Rješenja, a tema skupa – Kognitivno računalstvo – Hoćemo li svi postati šaptači računalima?

Za početak, imamo prezetaciju Marija JurićaKognitivno računalstvo.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Nakon prezentacija slijedi okrugli stol u kojem tražimo odgovor na pitanje Hoćemo li svi postati šaptači računalima? Moderator je Oleg Maštruko iz Mreže, a panelisti su:

  • Marko Bago, direktor u Končar KET-u (radi na digitalnoj transformaciji Končara)
  • Ivor Mirošević, voditelj Odjela za poslovno izvještavanje, APIS IT
  • Maja Vekić Vedrina, voditelj Odjela za poslovnu analitiku u Atlantic grupi
  • Anđelka Strajher, direktorica Megatrend Poslovnih Rješenja

Ulaz je slobodan i besplatan, uz prijavu, na ovom linku: https://mreza.bug.hr/prijava/ (link za prijave izmjenjen je od pretprošlog Mreža Smart daya, ako ga negdje imate pohranjenog, apdejtajte poveznicu na ovu, novu).

Mreža Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima u formi prezentacije, okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i networkinga uz dobru hranu, pretresamo teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu. Ideja je da događaji budu kratki, koncentrirani i ležerni, da vam ne uzmu više od sat-dva vremena, a informiraju i umreže sa svima koji su za neki segment bitni u Hrvatskoj pa i šire. Vidimo se 19. rujna!

 

 

Vezane objave