Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Šesnaesti Smart Day  priređujemo 25. svibnja 2017. u kinu Europa (dvorana Muller) od 13.30 do 15.30 h. Za stalne goste Smart Daya napominjemo da je početak pola sata kasnije nego inače. Partner nam je Altus IT, a tema skupa – ICT – ne pokušavajte to kod kuće! odnosno – Za i protiv outsourcinga informatičkih procesa.

Za početak, imamo dvije prezetacije:

  • Goran Đoreski, direktor Altus informacijske tehnologije d.o.o.,  “Pogled na ICT eksternalizaciju u Hrvatskoj
  • Ralf Blomberg, direktor RWE Hrvatska d.o.o., “RWE, service approach to IT

Nakon prezentacija slijedi okrugli stol ‘ICT – ne pokušavajte to kod kuće!’. Panelisti su:

  • Ralf Blomberg, direktor RWE Hrvatska d.o.o.
  • Mirjana Bacalja, direktorica Styria IT Solutions d.o.o.
  • Goran Ježić, direktor Business Computer Systems d.o.o.
  • Goran Đoreski, direktor Altus informacijske tehnologije d.o.o.

Ulaz je slobodan i besplatan, uz prijavu, na ovom linku: https://mreza.bug.hr/prijava/ (link za prijave izmjenjen je od prošlog Mreža Smart daya, ako ga negdje imate pohranjenog, apdejtajte poveznicu na ovu, novu).

Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima u formi prezentacije, okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i networkinga uz dobru hranu, pretresamo teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu. Ideja je da događaji budu kratki, koncentrirani i ležerni, da vam ne uzmu više od sat-dva vremena, a informiraju i umreže sa svima koji su za neki segment bitni u Hrvatskoj pa i šire.

Podijeli:

Vezane objave