Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Petnaesti Smart Day  priređujemo 5. travnja 2017. u 13 sati na starom mjestu – dvorana Mueller kina Europa u Zagrebu. Partner nam je Poslovna Inteligencija, a tema skupa – ‘Pametni sustavi u kontrolingu’.

Digitalizacija se događa u svim aspektima života i poslovanja te nam diktira nove načine djelovanja. Tako se i u području analize podataka odnosno pri kreiranju kvalitetnih informacija pojavljuju novi trendovi: otkrivanje novih znanja iz velikih podataka, intuitivna vizualizacija, upotreba prediktivne analitike u svakodnevnom poslovanju, real-time analiza podataka i mnogi drugi.

Koji su to trendovi koje kontroling treba pratiti kako bi svojoj kompaniji osigurao prednost u tržišnoj utakmici? Na koji način upotrijebiti raspoložive pametne sustave koji uz znanje i iskustvo ljudi postaju glavni resurs pri donošenju odluka? Može li kontroling preuzeti ulogu inovatora u kompaniji i iz do sada neiskorištenih informacija pronaći nove poslovne prilike?

Uvodnu prezentaciju održat će direktorica odjela Business Analytics u Poslovnoj inteligenciji Slađana Krpić.

Nakon prezentacije slijedi okrugli stol ‘Pametni sustavi u kontrolingu’. Moderatorica je Lidija Karaga iz Poslovne Inteligencije. Panelisti su:

Maja Vodopija, Head of Planning and Control u Mercury Processing Services International
Mladen Meter, Controlling and Finance Consultant, Poslovna učinkovitost d.o.o
Anja Kurobasa, Direktor razvoja korporativnih financijskih sustava, Atlantic Grupa
Elvedina Kežman, Head of Corporate Controlling, JGL

Ulaz je slobodan i besplatan, uz prijavu, na ovom linku: http://www.bug.hr/sudionici/

Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima u formi prezentacije, okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i networkinga uz dobru hranu, pretresamo teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu. Ideja je da događaji budu kratki, koncentrirani i ležerni, da vam ne uzmu više od sat-dva vremena, a informiraju i umreže sa svima koji su za neki segment bitni u Hrvatskoj pa i šire.

Podijeli:

Vezane objave