dsc04216_1

Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Četrnaesti Smart Day  priređujemo 23. studenog u 13 sati na starom mjestu – dvorana Mueller kina Europa u Zagrebu. Partner nam je Adacta, a tema skupa – ‘Disruptivni BI’.

Posljednjih godina svjedočimo sve većim i bržim promjenama na globalnom tržištu. Pri tome vodeću ulogu imaju disruptivni poslovni modeli koji, osim što su iz temelja promijenili neke industrijske grane, sve više utječu i na poslovanje u cjelini. Tvrtke prilagođavaju svoje poslovne strategije i pristup tržištu – uz nužnu fleksibilnost i personalizirani pristup klijentima.

Ove promjene značajno utječu na tržište poslovnih rješenja u cjelini, a posebno na BI tržište. Kraći projektni ciklusi, jednostavna implementacija, brz povrat investicije – zahtjevi su na koje tradicionalni BI teško može odgovoriti. Međutim, u posljednje vrijeme pojavljuju se novi, disruptivni modeli i na BI tržištu koji odgovaraju na tržišne promjene i nepovratno mijenjaju stari BI svijet.

Nakon prezentacije slijedi okrugli stol naziva „Imperija uzvraća udarac“ – Promjene na tržištu enterprise poslovnih rješenja kao odgovor na aktualne trendove u poslovanju. Panelisti su:

Marko Krištof, Državni zavod za statistiku
prof.dr.sc. Domagoj Matijević, Mathos, Sveučilište u Osijeku
Krešimir Mlinarić, Adacta
Davor Tremac, Uber
Oleg Maštruko, Mreža

Ulaz je slobodan i besplatan, uz prijavu, na ovom linku: http://www.bug.hr/sudionici/

Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima u formi prezentacije, okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i networkinga uz dobru hranu, pretresamo teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu. Ideja je da događaji budu kratki, koncentrirani i ležerni, da vam ne uzmu više od sat-dva vremena, a informiraju i umreže sa svima koji su za neki segment bitni u Hrvatskoj pa i šire.

Podijeli: