smart-day

Nastavljamo sa serijalom događaja Mreža Smart Day. Već dvanaesti Smart Day priređujemo 15. rujna u 13 sati na starom mjestu – dvorana Mueller kina Europa u Zagrebu. Partner nam je tvrtka Megatrend poslovna rješenja, a tema skupa – Projektni soft skills, odnosno – mekane komunikacijske vještine u radu na projektima i u projektnom managementu.

Smart Day je naziv za seriju događanja na kojima u formi prezentacije, okruglog stola, kraćeg izlaganja, diskusije uživo i networkinga uz dobru hranu, pretresamo teme aktualne za hrvatsku informatičku, poslovnu, sistem integratorsku i startup scenu. Ideja je da događaji budu kratki, koncentrirani i ležerni, da vam ne uzmu više od sat-dva vremena, a informiraju i umreže sa svima koji su za neki segment bitni u Hrvatskoj pa i šire.

Uvodno predavanje u trajanju od dvadesetak minuta, na spomenutu temu održat će BI tim iz tvrtke Megatrend poslovna rješenja d.o.o. Okrugli stol slijedi odmah nakon uvodnog predavanja i uobičajeno traje oko sat vremena. Na kraju događanja organizirana je zakuska uz networking.

Uvodno predavanje: Predrag Stojić, Megatrend poslovna rješenja

Sudionici okruglog stola:
Liana Keserić, članica uprave RBA
Mihaela Smadilo, HR manager Atlantic grupe
Damir Vanđelić, direktor investicija Adris grupe
Oleg Maštruko, Mreža

Moderator: Jadranka Delač Hrupelj, psihologica, tvrtka Creativa

Ulaz je slobodan i besplatan, uz prijavu, na ovom linku: http://www.bug.hr/sudionici/

Podijeli:

 

Vezane objave