Za tradicionalni ljetni dvobroj priredili smo zaista obilje kvalitetnih tema. Dolaskom proljeća i ljeta naši se autori raspišu tako da je materijala bilo i za dva print izdanja Mreže. Neki tekstovi išli su na čekanje, neki će biti objavljeni preko ljeta na Mreža Webu. Ipak, print izdanje je u čitavoj gami naših izdanja – premium izdanje, i želimo čitatelje naviknuti da će uza sve elektronske điđe, koje i nama život znače, neke materijale, duge čitabe, longreadove, prvo i u najljepšem izdanju pronaći u printu.

Tema broja je super aktualna – Libra, Facebookova valuta, nadugo o njoj palamudi naš kućni fintech filozof Željko Ivanković. Druga jaka tema reziduum je naše vrlo uspješne konferencije Legaltech – Pravo i blockchain. Imamo još jednu Legaltech temu, naše konferencijske keynoterice Viktorije – o chatbotima. Prisjetimo se, na konferenciji Legaltech Viktorija je ekskluzivno predstavila prvi hrvatski legaltech chatbot.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

U još jednom materijalu fintech tematike Bruno piše o pokretu decentraliziranih, odnosno otvorenih financija. Predstavljamo i novu Lenovo Yogu, te analiziramo upotrebu umjetne inteligencije u agronomiji.

Nakon uspješnih proljetnih konferencija 3T – Tourism, Travel and Tech i Legaltech, za jesen spremamo još dvije, uže povezane s techom kao core businessom – IOT Forum i Fintech & Insuretech. Tako je, našu već tradicionalnu konferenciju o Fintechu proširujemo na dva dana i obogaćujemo posebnim danom za tehnologije osiguranja – Insuretech. Svi upiti, ponude predavanja i partnerstva, mogu na moj mail ili info@iot.bug.hr ili info@f2.bug.hr

Web adrese su: http://iot.bug.hr/ i http://f2.bug.hr/.

Podijeli:

 

 

Vezane objave