U temi broja bavimo se problematikom e-trgovine na području Europske unije – aktualna i korisna tema. Uobičajeno za ovo doba godine – imamo i dosta intervjua, uvijek rado čitanog sadržaja. Intervju mjeseca je s Ivanom Ilijašićem iz turističkog startupa Orioly. S dobrim povodom, jer Ivan će biti moderator na panelu naše konferencije 3T – Tourism, Travel & Tech koja ove godine ide u svoje drugo izdanje.

Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja iz ožujka 2017., konferencija 3T – Tourism, Travel & Tech u 2018. seli se u veći i luksuzniji prostor, Kaptol Boutique Cinema. Datum je 20. ožujka, upišite ga, a na temama i sadržajima, te webu, intenzivno se radi.

Ako želite sudjelovati i surađivati na najvažnijem skupu koji spaja hrvatski IT i turizam, kao dvije najuspješnije i najprobitačnije grane u Hrvatskoj, javite nam se – info@3t.bug.hr. Web je http://3t.bug.hr.

Solidan komad broja napisao je, konačno, i Dragan Petric. Bug Future Show, naš najveći godišnji show, uglavnom se održava pod Petricevom uredničkom palicom, tu je i izvještaj s CES-a, a vezano za sve to – i intervju sa živopisnom blogericom Myriam Joire.

Željko je razvalio temu slobode govora i političkog ataka na društvene mreže. Još je tu hrpica hardvera, tehnoloških tema, e-commercea… analitike, kolumni….

Podijeli:

 

Vezane objave