Epson je najavio dodatak svom asortimanu brzih ekoloških poslovnih tintnih pisača. WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW ostvaruje brze rezultate u specijaliziranom tisku visokog volumena, s pouzdanim rezultatima u kontinuiranom ispisivanju. Ostvaruje to s 82 % manje utrošene energije u odnosu na lasersku konkurenciju.

„Aktualni Enterprise model je brz gdje je to potrebno, pouzdano tiskajući dokument za dokumentom u vrlo zahtjevnim okruženjima kao što je logistika skladišta ili centralnog odjela za tisak. Na primjer, učinak i pouzdanost Epsonove tehnologije znači da se tovarni listovi, tiskani u visokoj kvaliteti, mogu izdati prilikom svake dostave, što osigurava dolazak na pravu adresu, u pravo vrijeme, što također znači da kupci mogu provjeriti sadržaj, bez greške“, rekao je Account Manager za Business Products Epson Balkan Tvrtko Ljubić.

Tintni pisač koji dostiže velike brzine i visoku kvalitetu ispisa je zamišljen kao skalabilna tehnologija koju je Epson isprva koristio u industrijskim sustavima. Linehead dizajn, samo 43 mm širine s otprilike 8,676 crnih brizgalica, nudi odličnu detekciju grešaka i varijabilnu tehnologiju veličine kapljice kako bi se smanjila količina horizontalnih linija koje nastaju kao greška prilikom bandinga. Takva kompaktna, ali i visoka razina detalja ne samo da pospješuje učinak, već i pruža brzinu i pouzdanost za visoko produktivne timove gdje stanke nisu opcija. Korisnici mogu tiskati do 120.000 crno-bijelih stranica bez nadopune tinte, što omogućava kontinuirani ispis visokog volumena.

Kako bi se dodatno poboljšala kvaliteta pisača, Epson je osigurao nekoliko tehnoloških inovacija, koje uključuju glavu pisača koja se sama popravlja radi eliminiranja bandinga, te elektrostatsku pokretnu traku kako bi se održala kvaliteta u velikim brzinama. Način rada za crtični kod pomaže u tiskanju oštrih rubova.

Neobavezni pretinac za papir kapaciteta 3.000 stranica može doseći maksimalno 5.350 stranica, dok jedinica za heftanje i slaganje od 4.000 stranica pomaže u efikasnosti, štedeći na vremenu i trudu. Također, model WF-M20590D4TW je kompatibilan sa širokim spektrom rješenja kao što su Epson Print Admin i Document Capture Pro. Druga vanjska rješenja dodaju na funkcionalnosti koristeći Epson Open Platform, što uključuje sve od upravljanja na daljinu do računovodstva i rješenja za pull tisak.

Podijeli:

 

Vezane objave