Malo gdje se krećemo bez novčanika. K tome, malo je novčanika koji nisu na neki način povezani s tvrtkom Mercury Processing, barem na području jugoistočne Europe. Razlog tome je činjenica da upravljaju složenom mašinerijom za obradu velikog broja platnih kartica, POS terminala i bankomata na 10 inozemnih tržišta. Iz svojih sjedišta u Zagrebu i Kopru, Mercury Processing Services International osigurava inovativna platna rješenja, postavljajući nove standarde u najsuvremenijim oblicima beskontaktnog plaćanja.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Njihov tim od preko 300 zaposlenika sastavljen je većim dijelom od IT stručnjaka čije se vještine agilnog programiranja i održavanja sustava neprestano bruse i usavršavaju intenzivnim edukacijama. Radi se u opuštenom ozračju uz fleksibilno radno vrijeme, a zaposleničkih povlastica i dobrih inicijativa ima napretek.

Povrh svega, Mercury Processing raste i traži ljude koji će rasti zajedno s njima. Bilo da ste nedavno diplomirali ili ste spremni na zaokret u karijeri, nude vam priliku koju trebate razmotriti: www.mercury-processing.com.com/jobs.

Podijeli:

 

 

Vezane objave