U vremenima kada svi radimo s raznih lokacija, kod kuće, na moru ili na terasi kafića, prijeko nam je potrebna kvalitetna i sigurna internetska mreža. Sigurno se nećete vratiti na lokacije na kojima Internet baš i ne radi. Isto tako, ako ste mali poduzetnik ili obrtnik, znate da bez kvalitetnih rješenja i veze ne možete obavljati svoj posao.

Ako ste u potrazi za rješenjem koje omogućuje mrežne funkcionalnosti koje su dosad bile dostupne samo velikim tvrtkama, potražite Meraki GO!

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Rješenja iz portfelja Meraki GO prilagođena su izazovima s kojima se suočavaju obrtnici, poduzetnici i voditelji ureda malih tvrtki u upravljanju pristupom Internetu, bilo preko fiksne ili bežične mreže. Ovo jednostavno rješenje za cloud umrežavanje donosi funkcionalnosti mreža kakve se postavljaju u velikim kompanijama. Izvrsno se nosi sa stalnim promjenama, pružajući stalni nadzor mreže.

Uz unutarnje i vanjske pristupne točke, mrežne sklopke i sigurnosne pristupnike – dobivate trajno vrijedna rješenja koja će unaprijediti vaše mrežne funkcionalnosti. Možete se pretplatiti i na dodatne sigurnosne značajke, i tako zaštititi vaše poslovanje od sigurnosnih prijetnji, kao što su krađa identiteta i malware.

Ključ je u potpunoj prilagodbi rješenja vašim potrebama.

Regulirajte brzinu preuzimanja i streaminga videozapisa, blokirajte sumnjive stranice, držite Wi-Fi za određene poslovne zahtjeve na odvojenim pristupnim točkama. Sigurnost je iznad svega!

Intuitivna aplikacija vodi korisnike kroz jednostavnu instalaciju – sustav će biti u pogonu za 10 minuta. Izuzetno moćnim postavkama i opcijama kao što su ograničenja širine pojasa, upozorenja na priključcima, blokiranje web-stranica, Wi-Fi za goste, obavijesti o lokaciji i mnoge druge – upravljate kroz nekoliko klikova unutar aplikacije. Aplikacija također pruža uvid u stanje mreže, automatska ažuriranja, podatke o posjetiteljima i podršku – sve to bez pretplate, jer Meraki GO sadrži trajnu licencu koju nije potrebno obnavljati.

Meraki GO tu je da olakša upravljanje mrežom svima, a posebno onima koji nemaju previše vremena. Idealno je to rješenje za male tvrtke s jednom lokacijom i manje od 50 zaposlenih, lokalne i nezavisne trgovine, ugostiteljstvo i turizam.

Uz Meraki GO sami kontrolirate svaki aspekt mreže, žične i bežične

Preuzmite potpunu kontrolu nad vašom mrežom! Stručnjaci iz tvrtke Ingram Micro stoje vam na raspolaganju za sve informacije o Cisco Meraki GO rješenjima. Javite im se s povjerenjem!

Ingram Micro d.o.o.
Štefanovečka cesta 10
10000 Zagreb
e-mail: cisco-croatia@ingrammicro.com

Podijeli:

 

 

Vezane objave