Tvrtka Megatrend Redok d.o.o. uspješno je realizira projekt ”Modernizacija platforme za razmjenu elektroničkih dokumenata” ukupne vrijednosti 1.820.600,00 kn i time iz Europskog fonda za regionalni razvoj ostvarila 821.090,60 kn bespovrate potpore. Provedba predmetnog projekta odobrena je za sufinanciranje u okviru natječaja ”Poboljšanja konkuretnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)”.  Razdoblje provedbe projekta je od 15.01.2020 do 15.07.2021.

“Uvođenjem nove platforme za elektroničku razmjenu dokumenata realizirali smo sposobnost za sofisticiranu i fleksibilnu tehnološku uslugu integracija koja omogućuje digitalno i komunikacijsko povezivanje među poslovnim subjektima koji razmjenjuju poslovne dokumente. Pri tome osiguravamo da poslovni subjekti, sudionici u razmjeni dokumenata, ne trebaju investirati u informatičke i tehničke prilagodbe svojih IT sustava, već zaprimamo dokumente u izvornim obliku a sustav automatski radi transformaciju prema ulaznim formatima drugog subjekta u razmjeni. Time se radi značajn korak u osvajanju tržišta malih tvrtki za koje se dosada nije isplatilo uvoditi sustav razmjene elektroničkih dokumenata zbog previsoke cijene investiranja u početak pružanja usluge.” – ističu u Megatrend Redoku.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Implementacija usluge B2B ili A2A integracija poslovnih procesa između subjekata je fleksibilna i brza zahvaljujući visokom stupanju konfiguracijskih svojstva centralnog modula OMNIZON EXS2. Dodatni moduli omogućuju napredne servise kao i brzo, efikasno povezivanje do sada digitalno ne povezanih partnera u lancu opskrbe i postizanje 100%-tne digitalizacije (B2B sustav za kupce, E-Arhiva, Katalog prizvoda, CRM).

Sustav je implementitan u oblaku koja omogućuje skalabilno korištenje IT računalnih resursa sa integriranim servisima za skladištenje i obradu podataka, sigurnost i visoku raspoloživost. Time je realiziran jedan od primarnih ciljeva projekta – uspostaviti tehnološku infrastrukturu za uključivanje u digitalne integracije malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Operativni program konkuretnost i kohezija. http://www.strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o projektu molimo kontaktirajte Ivanu Bošković na email: ivana.boskovic@megatrend.hr

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Megatrend Redok d.o.o.

Podijeli:

 

 

Vezane objave