Pridružite se ovaj mjesec prvom serijalu Megatrend podcasta, pod imenom From Data to Knowledge, gdje će Megatrendovi stručnjaci dati razne vrijedne uvide o radu na podacima, kao i osobna iskustva koja su stekli primjenom uvijek najnovijih tehnologija u području poslovne analitike.

I. ep. – 21.9. – Automatizacija poslovnih procesa pomoću AI-ja

Lucija Jusup (podatkovna znanstvenica), Marko Dobrinić (podatkovni znanstvenik)

U prvoj epizodi “FD2K” podcasta,  Megatrendovi podatkovni znanstvenici, Lucija Jusup i Marko Dobrinić, razgovarat će o razvoju data science odjela, osvrnuti se na projekte, prepreke i uspjehe na koje su naišli te dati perspektivu na implementaciju AI-ja u poslovnim procesima. Uz dozu humora govorit će i o novinama iz AI svijeta te pokušati približiti slušateljima ovu brzorastuću industriju.

II. ep. – 23.9. – Svijet napredne analitike

Ivan Šemeš (BI konzultant), Augustin Bartolić (BI konzultant)

Što je IBM Cognos Analytics? Kako jedan BI alat dohvaća podatke? Na koji način ih može prikazati? Postoje li AI funkcionalnosti? Priključite se na drugu epizodu “FD2K” podcasta „Svijet napredne analitike“ gdje naši BI konzultanti pričaju o ovome alatu i njihovom iskustvu!

III. ep. – 25.9. – Kvaliteta poslovanja i cloud okruženje

Vedran Podubski (BI konzultant), Mario Jurić (voditelj razvojnih projekata)

I za kraj tjedna, pridružite se raspravi o vrijednosti podataka gdje ćete doznati načine kako IBM Cloud Pak for Data može povećati brzinu obrade, razumijevanje i vrijednost Vaših podataka te samim time podići kvalitetu poslovanja uz smanjene troškove.

Podacastove možete pratiti na sljedećem linku: https://www.buzzsprout.com/1358482

Podijeli:

 

Vezane objave