Mark Stevenson

Dvanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, održat će se od 23. do 25. svibnja u Poreču. Plenarno predavanje powered by HT pod nazivom The Future and What to Do About it održat će jedan od najcjenjenijih svjetskih futurista prema Huffington Postu Mark Stevenson.  Stevenson je autor bestsellera We do things differently i An Optimist’s Tour of the Future te stručnjak za globalne trendove i inovacije.

Svojim inspirativnim, a istovremeno duhovitim pristupom, Stevenson će publici pružiti svoja predviđanja o dobrim i lošim stvarima u idućih 20 godina te pojasniti zašto je business as usual razmišljanje zapravo recept za katastrofu. Plenarno predavanje tematizira promjene u društvu u pogledu tehnologije, energije, upravljanja, zdravstva i trgovine te otkriva što se sve pametne tvrtke trebaju zapitati o svom poslovanju. Stevenson će se baviti i problematikom inoviranja koje treba postići kroz neprestane promjene, a sve to uz tvrdnju da samo future literate kompanije imaju pravu priliku za uspjeh.

Krovna tema konferencije ove je godine Be there. Create value. što najbolje opisuje konferenciju koja pruža dodanu poslovnu vrijednost kroz predavanja renomiranih govornika, IT predavanja, studije slučajeva kompanija čija su se poslovanja unaprijedila uz pomoć tehnologije, niz mini konferencijskih sadržaja usmjerenih osobnom razvoju, networkingu, ali i zabavi. Svi konferencijski sadržaji bit će povezani kroz gejmifikaciju.

Na prošlogodišnjem izdanju Combis konferencije sudjelovalo je više od 500 sudionika čime je  konferencija zauzela jednu od čelnih pozicija na mapi IT konferencija u Hrvatskoj.

Renee Saboti Slovenc

“Naša je intencija pokriti 360 stupnjeva konferencijskog iskustva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i non-IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program. Želja nam je svake godine ispočetka stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijskom iskustvo koje će u konačnici svakom sudioniku osigurati dodanu vrijednost. Upravo zato ove godine snažniji naglasak stavljamo na gejmifikaciju, ne bismo li i kroz igranje osigurali bolji doživljaj za sve sudionike, i to ne samo u neobaveznom, relaksirajućem dijelu konferencije, nego i u dijelu koji je posvećen stručnim IT temama. Cilj je da sudionici osjete promjenu u razmišljanju kroz koju će ostvariti kvalitetniju i bržu digitalnu svakodnevnicu, da i sami kreiraju dodanu poslovnu vrijednost“, najavila je direktorica Combis konferencije .

 

Jedna od novosti 12. Combis konferencije je hackathon try{code}catch – treće izdanje 24-satnog natjecanja u programiranju za studente koje će se održati 23. i 24. svibnja u sklopu konferencije.

Podijeli:

Vezane objave