Madbarz, globalno uspješna fitnes aplikacija, lansirala je novo rješenje koje omogućuje svakome tko želi doći do mišića ili vitke linije da to postigne u udobnosti vlastitog doma i to bez ikakvih rekvizita, sve što vam treba je mobitel i malo dobre volje.

Domaća aplikacija Madbarz je poprilično poznata na globalnoj fitnes sceni a nalazi pri samom vrhu svjetskih fitnes aplikacija s više od milijun korisnika. Madbarz je također alumni prestižnog globalnog akceleratora Techstars iz Londona koji je ujedno i u njih investirao, te Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva (ZIP-a) odakle je Madbarz i krenuo.

Osim samih programa za treniranje korisnici imaju pristup i nutricionističkom dijelu aplikacije gdje mogu naučiti što, koliko i kada trebaju jesti kako bi došli do željenih rezultata.

“Naš je cilj pomoći čim većem broju ljudi da putem aplikacije dođu do željenog izgleda. Sve je krenulo na Jarunu u Zagrebu, u jednom od parkova za treniranje, a sada se putem aplikacije u par dana odradi preko 100.000 treninga diljem svijeta. Imamo korisnike iz svake države na svijetu.” kaže osnivač i direktor Madbarza Luka Macner te dodaje: „Nedavno smo uveli novi poslovni model koji korisniku omogućava pokretanje pretplate i time otključavanje svih programa koje nudimo. To se pokazalo dosta efikasno te već sada imamo par tisuća pretplatnika. Napravili smo softver koji nam omogućuje da pomoću jednog klika, u stvarnom vremenu, plasiramo novi program za treniranje na mobitele svih naših korisnika koji ga odmah mogu početi koristiti.“

Podijeli: