Na prezentaciji poslovnim partnerima i novinarima, održanoj u prostorima M SAN Grupe d.d. u Buzinu, predstavljeno je novo distributivno partnerstvo M SAN Grupe d.d. i McAfee sigurnosnih rješenja.

M SAN Grupa d.d. će kroz svoju regionalnu distributivnu mrežu osigurati širenje McAfee proizvoda na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. U fokusu distribucije bit će McAfee integrirana korporativna sigurnosna rješenja namijenjena velikim sustavima državne uprave, korporacijama i financijskom sektoru s naglaskom na sigurnost bankovnih sustava i sustava osiguravajućih društava.

Profesionalnost McAfee sustav integrirane zaštite očituje se i u činjenici da već danas odgovaraju svim zahtjevima GDPR (General Data Protection Regulation) EU regulative 2016/679 iako će regulativa stupiti na snagu 25.5.2018.g. McAfee stručnjaci tržištu su ponudili i novu kategoriju CASB (Cloud Access Security Brokers) proizvoda namijenjenih zaštiti transfera podataka između krajnjih korisnika i „oblaka“. Prema procjenama Gartner da 2020.g. 85% velikih sustava koristit će CASB rješenja.

Podijeli:

Vezane objave