SAP Business ByDesign, SAP-ov poslovno informacijski sustav (ERP) za srednje velike i male tvrtke lokaliziran je i za hrvatsko tržište. Gotovo godinu dana rada konzultanata i programera konzultantske kuće b4b iz Zagreba i SAP-a, rezultiralo je SAP Business ByDesign verzijom za Hrvatsku. To ERP rješenje u cloudu kroz svoje integrirane module pokriva sva ključna područja poslovanja tvrtke od prodaje i servisne službe, ljudskih potencijala, financija, računovodstva, kontrolinga i nabave, do proizvodnje, skladišta, distribucije i upravljanja projektima, uz funkcionalnosti analitike i izvješćivanja o svim područjima.

Uz lokalizaciju, b4b je paralelno odradio i certificiranje timova koji rade na implementaciji  sustava čime je stekao status prvog, i za sada jedinog, SAP partnera za Business ByDesign u Hrvatskoj i regiji.

SAP Business ByDesign je mlađi brat SAP S/4 HANA ERP sustava i jedno od najnovijih rješenja iz SAP portfelja. Dok je S/4 HANA namijenjen velikim poslovnim sustavima Business ByDesign je rješenje za srednje velike do manje tvrtke koje imaju od 5 do 1000 korisnika sustava. Također je prikladan za korištenje u podružnicama velikih kompanija koje zbog veličine ovih podružnica ne planiraju implementaciju SAP ERP/SAP S/4HANA sustava u podružnice.

Business ByDesign je prilagođen korištenju na svim vrstama mobilnih platformi. U lokaliziranoj verziji sadrži i cjelovit set funkcionalnosti koje proizlaze iz zakonom definiranih pravila poslovanja u Hrvatskoj (porezne evidencije, financijske izvještaje, kontni plan, učitavanje bankovnog izvoda i knjiženje, datoteke plaćanja, fiskalizaciju i obračun putnih naloga). (na fotografiji Anita Lacmanović, generalna direktorica SAP-a Hrvatska)

Podijeli:

 

Vezane objave