Epson je predstavio svoj najnoviji Lightscene 3LCD laserski projektor dizajniran za kreiranje iskustvenih i digitalnih prikaza s natpisima za atrakcije posjetitelja, muzeje, galerije i maloprodajna okruženja.

Serija Lightscene EV-110 laserski projektor od 2.200 lumena nudi korisnicima široke mogućnosti signalizacije i prenošenja željenih poruka, kreiranja projekcije bez ruba, filtriranih svjetlosnih efekata, 3D mapiranja objekata i spajanja rubova…

Najnoviji modeli nude niz novih mogućnosti, uključujući GPI funkcionalnost koja donosi jednostavna i isplativa iskustva zasnovana na senzorima i interaktivnosti. LightScene projektori dizajnirani su tako da olakšaju instalaciju širokim opsegom projekcije i zumiranja, uz motoriziranu optiku i korekciju geometrije kako bi se osiguralo da ekran izgleda onako kako je i zamišljeno. Zahvaljujući dizajnu kugličnog zgloba, može se jednostavno postaviti na strop, na pod ili na zid, za osvjetljavanje različitih površina, prema potrebi i namjeni.

EV-110 ima ugrađeni čitač medija za bežičnu reprodukciju sadržaja, kao i Wi-Fi i LAN mogućnosti povezivanja što omogućuje upravljanje sadržajem uživo pomoću aplikacije Epson Creative Projection i softvera Epson Projector Content Manager koji kombinirano pružaju kompletno rješenje za upravljanje sadržajem i kreiranje prilagođenih sadržaja. Također je lako integrirati EV-110 seriju u postojeću CMS infrastrukturu uz jednostavno HDMI povezivanje.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave