Najava 13-tog izdanja DevArene potvrđuje status vodeće domaće konferencije za IT stručnjake i razvojne softverske inženjere, zahtjevnu publiku koja traži kvalitetan sadržaj na visokom tehničkom stupnju

Konferencija se ove godine održava 18. listopada, sad već tradicionalno u Termama Tuhelj. DevArenu organizira Ekobit, etablirano hrvatsko softversko poduzeće. Prema odazivu prijašnjih godina, očekuje se da će i ova DevArena okupiti dvjestotinjak vodećih industrijskih stručnjaka i prezentirati novosti iz IT svijeta, prvenstveno novosti o razvoju softvera uz niz prilika za razmjenu iskustava, stjecanje novih znanja i networking. Predavanja vode Ekobitovi i vanjski stručnjaci za razvoj softvera, DevOps procese i ostala IT područja, u koje se ubrajaju osobe s višegodišnjim iskustvom u vođenju projekata i pružanju konzultantskih usluga.

Po objavljenom rasporedu lako je zaključiti da se organizator drži provjerenog recepta i u ovom 13. izdanju. Upravo u tome leže razlozi zbog čega je DevArena drugačija i za mnoge IT profesionalce bolja od ostalih jesenskih IT događanja:

  • predavanja i sadržaj na visokom tehničkom nivou
  • stvarna iskustva, najbolje prakse iz svakodnevice, konkretni problemi i rješenja
  • novosti o softveru s konferencija širom svijeta
  • prilika za susret, povezivanje i razmjenu iskustava

Keynote predavanje mladog Alberta Gajšaka

Uhodana shema po kojoj su predavanja podijeljena u četiri paralelna tracka omogućit će posjetiteljima odabir tema prema vlastitim interesima i željama. Konferencija se otvara keynote predavanjem na kojemu će ove godine svoja iskustva podijeliti Albert Gajšak, mladi karlovački poduzetnik poznat po MAKERbuino konzoli. S publikom će podijeliti dojmove s najvećeg svjetskog sajma potrošačke elektronike CES u Las Vegasu, te osobna start up i crowfunding iskustva.

Nakon toga riječ preuzimaju vrhunski domaći stručnjaci poput Domagoja Pavlešića, Ognjena Bajića, Ivana Karduma, Ane Roje Ivančić i drugih. Naglasak je na razvojnim alatima, frameworcima za frontend i backend, DevOpsu, Azuru, primjeni GDPR-a, strojnom učenju i mnogim drugim temama. Već iz pogleda na naslove i raspored jasno je da se radi o visoko-kvalitetnom tehničkom sadržaju u koji su pažljivo ukomponirani ležerni sadržaji i zabava.

Prijave za DevArenu kreću 13. rujna u 9:00. Stay tuned, jer i ove godine najbrži prsti osvajaju atraktivne nagrade, između ostalog i među tehničkom publikom uvijek popularne mobitele, tablete i druge gadgete. Cijena kotizacije iznosi 799 kn + PDV što uključuje pristup svim predavanjima, pratećim događanjima i zabavnom dijelu programa. Više detalja o konferenciji na www.DevArena.hr

Podijeli:

 

Vezane objave