Tvrtka GRAVIS GT, distributer Datalabovog poslovno-informacijskog sustava PANTHEON za Hrvatsku, organizira 11. svibnja u Hotelu Sheraton u Zagrebu 3. PANTHEON konferenciju pod nazivom „Učinkoviti nadzor i novi modeli poslovanja“. Glavne teme konferencije bit će prikaz temeljnih elemenata PANTHEON-a X i Poslovanje 4.0.  Bit će također predstavljena i vertikalna rješenja te njihova integracija s PANTHEON-om u praksi.

Konferencija je namijenjena postojećim, ali i potencijalnim korisnicima PANTHEON-a i Datalabovim partnerima, a zamišljena je kao mjesto stjecanja novih znanja, razmjene informacija i sklapanja novih poslovnih kontakata. Cilj joj je prisutnima približiti PANTHEON i na konkretnim primjerima pokazati kako im ovaj ERP može olakšati svakodnevno poslovanje, uštediti novac i povećati profitabilnost tvrtke.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

U centralnom programu Konferencije bit će prikazani temeljni elementi PANTHEON-a X te put od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije, automatizacije i kontrole,  pa sve do povećanja vrijednosti i smanjenja troškova. Prisutni će se upoznati i s koncepcijom Poslovanja 4.0, a predstavit će im se i Datalabovi partneri koji razvijaju specifična/ vertikalna rješenja povezana s PANTHEON-om.

Poslijepodnevni je dio Konferencije predviđen za radionice na kojima će Datalabov odjel podrške zajedno s partnerima demonstrirati nove funkcionalnosti osnovnih modula ovog suvremenog poslovno-informacijskog sustava.

Najavljujući 3. PANTHEON konferenciju, Goran Težak, direktor tvrtke GRAVIS GT, istaknuo je: „Naš je glavni cilj  pozicioniranje poslovnog softvera PANTHEON™ kao vodećeg poslovnog rješenja na tržištu HR, a pritom ujedno i  postavljanje PANCon-a kao centralnog ERP eventa u Hrvatskoj, svojevrsnog inkubatora novih poslovnih suradnji za sve sudionike. Iskoristit ću ovu priliku kako bih još jednom srdačno pozvao sve sadašnje i buduće korisnike PANTHEON-a i naše partnere, dakle sve poduzetnike okrenute novim modusima poslovanja, da nam se 11. svibnja u što većem broju pridruže na 3.PANTHEON konferenciji te da u ugodnoj atmosferi podijelimo svoja znanja, iskustva i ostvarimo nova poslovna druženja.“

U Hrvatskoj je trenutno 17 aktivnih Datalab partnera, od kojih 10 Premium. Stručni konzultanti partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Hrvatskoj, a i dio su regionalne PANTHEON podrške.

Podijeli:

 

 

Vezane objave