Sačuvajte mjesto u svom planeru i zapišite 18. ožujka kao datum kada ćete odslušati još jedan fantastičan Kodeksov besplatan webinar. Ovoga puta glavna tema je Dellova moderna platforma za pohranu podataka – EMC PowerStore. Četvrtak u 11 sati priključite se gdje god se nalazili i naučite mnoštvo novih informacija od Kodeksovog sistemskog inženjera, Tonija Rodinisa.

U vremenu kada više učimo putem online platformi nego u fizičkom obliku, besplatni webinari odlična su prilika da dođete do mnoštva korisnih novih informacija. Upravo na tom području, poznata hrvatska tvrtka Kodeks donosi još jedan u nizu besplatnih webinara s kojima ćete zasigurno napraviti iskorak u novim tehnološkim znanjima. U četvrtak, 18. ožujka od 11 sati priključite se webinaru koji će biti posvećen modernoj platformi za pohranu podataka Dell EMC PowerStore.

Webinar će voditi dugogodišnji iskusni Kodeksov sistemski inženjer, Toni Rodinis, koji će vas uvesti u zanimljive podatke i pokazati vam najnovije Dellovo rješenje. Dakle, riječ je o velikoj Dellovoj uspješnici na području pohrane podataka koja predstavlja modernu infrastrukturu s kojom će poslovanje biti mnogo jednostavnije i lakše, a svakodnevica obogaćena jednostavnošću i brzinom.

Saznajte od inženjera Rodinisa zašto je baš PowerStore najbolje novo rješenje za pohranu podataka. Krasi ga brzina koja nadilazi sva očekivanja, a novi dizajn i podrška s Intel Optane SSD-ovima impresionirat će i one najzahtjevnije. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih se isplati iskoristiti ovu priliku putem prijave na ovom linku.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Za sve detalje i informacije javite nam se putem e-maila nikolina.kovacevic@kodeks.hr

Podijeli:

 

 

Vezane objave