Sigurno ste barem jednom u životu čuli za izraz „Jači kači“. Upravo on najbolje opisuje stanje koje je posljedica pandemije, implementacije hibridnog modela rada i općenito promjena vezanih uz mjesto i vrijeme rada.

Sjednete na kavu i spajate se na Wi-Fi, provjeravate mailove, odrađujete sastanke. Ista stvar je i na ručkovima, večerama pa nerijetko i na godišnjem odmoru. Ako i uspijete godišnji izdržati bez provjere maila i hitnih intervencija na poslu, opet želite dobru mrežu da možete surfati, gledati serije ili raditi nešto drugo što vas veseli.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Onog trenutka kad je posao premostio zidove ureda poslovne zgrade, odnosno kad je ured postao bilo koja lokacija s koje je moguće odraditi posao – kvalitetna mreža postala je prioritet. Bilo koja javna lokacija, primjerice šoping centar, hotel, apartman, restoran, kafić – iz perspektive korisnika mora imati brzu i pouzdanu mrežu. U današnjem svijetu sve funkcionira na principu recenzija i preporuka, a gosti će prije odlaska u određeni objekt provjeriti recenzije, ali i napisati iste ako nisu zadovoljni bilo kojim segmentom usluge. I to je ono gdje jači kači. Ako susjedni kafić ima bolju mrežu, imat će i više posjetitelja. Isto vrijedi i za restoran, hotel, apartman.

Što ako vam kažemo da postoji rješenje koje sami možete postaviti za manje od 10 minuta (dakle bez pomoći IT-jevaca), koje je brzo, pouzdano i sigurno? Riječ je o Meraki GO rješenju iz Cisca koje vam omogućava da putem jednostavne i intuitivne aplikacije postavite Wi-Fi mrežu za unutarnji i vanjski prostor u samo nekoliko minuta. U videu ispod poslušajte iskustva iz prve ruke, odnosno iz zagrebačkog Jazz caféa.

Ako želite da vaš Wi-Fi bude jači, javite se lokalnom Cisco distributeru Ingram Micro d.o.o. koji vas u suradnji sa svojom mrežom partnera može uputiti u traženo rješenje i implementaciju.

Podijeli:

 

 

Vezane objave