Tvrtke ECS i NetSafe, organizirale su poludnevni seminar Security Compliance Briefing u prostorima inovacijskog centra HUB385, na kojem su zainteresiranoj publici iz poglavito financijskog sektora predstavila nekoliko tema iz područja informacijske sigurnosti i sukladnosti. Na programu događaja bile su teme PCI DSS v3.2, Fortinet FortiWeb, Trustwave DBProtect i EU Uredba o zaštiti osobnih podataka.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Nalazimo se u eri velikih količina podataka i istovremeno i eri velikih sigurnosnih cyber rizika. U proteklih godinu dana cyber prijetnje doživljavaju svoj vrhunac, a gotovo svakodnevno svjedočimo sigurnosnim probojima u kojima su ukradeni milijuni podataka. S obzirom na našu spoznaju da raspolažemo golemim količinama podataka započeli smo snažno digitalnu transformaciju istovremeno pomalo naivno vjerujući da našu želju za tehnološkim i društvenim promjenama zlonamjerni pojedinci i kriminalno organizirane skupine neće htjeti iskoristiti.

Seminar je privukao publiku poglavito iz financijskog sektora koji je suočen s velikim izazovima i obavezama provođenja programa sukladnosti.

Podijeli:

 

 

Vezane objave