Konferencija za developere od developera donosi pregršt zanimljivih predavanja o najnovijim trendovima Industrije 4.0.

Na drugoj tehnološkoj konferenciji GetiCon koja se održava u subotu, 26. listopada u Park Boutique Hotelu u Varaždinu stručnjaci Serengetija i međunarodni poslovni partneri će kroz niz predavanja sudionicima predstaviti neke od najatraktivnijih međunarodnih projekata iz visoko tehnoloških proizvodnih industrija, najnovije trendove industrije 4.0 kao i prednosti jedinstvenog Team Extension modela kojim Serengeti poslovnim partnerima osigurava zaokruženu softversku konzultantsku uslugu.

Konferencija GetiCon nije samo konferencija koja donosi pregled inovativnih tehnologija i rješenja, već predstavlja mjesto važnih poslovnih susreta na kojem se dogovaraju buduće suradnje i ostvaruju novi kontakti te pruža priliku svim zainteresiranima da iz prve ruke saznaju o mogućnostima zapošljavanja kao i rada na projektima svjetski renomiranih tvrtki.

„Ambition 4.0 tema je ovogodišnje tehnološke konferencije GetiCon, koja će pokriti teme kao što su Internet of Things (IoT), robotika, digital data management i brojne druge koje veliki broj tvrtki koristi kao buzzword dok ih mi u Serengetiju koristimo u svakodnevnom radu na nekim od najatraktivnijih međunarodnih projekta. GetiCon je tehnološka konferencija za developere od developera što je čini posebnom budući da u osmišljavanju programa sudjeluju sami IT stručnjaci te donosi novitete iz te vrlo konkurente grane industrije“, izjavio je izvršni direktor Serengetija Goran Kalanj.

Na prošlogodišnjoj konferenciji sudjelovalo je 100 developera, programera i studenata, što je dokaz da postoji veliki interes za ovaj tip tehnološkog događanja.

Sudjelovanje na konferenciji GetiCon je besplatno, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca

Podijeli:

 

Vezane objave