U posljednje dvije godine Vipnet je postao jedan od ključnih igrača na hrvatskom tržištu u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima. Tome je prethodilo uspostavljanje novog poslovnog područja za segment poslovnih korisnika, pokretanje novog odjela za ICT rješenja i prodaju te akvizija Metroneta i lansiranje novog Vip Metronet Business Solutions brenda. Na tragu daljnjeg uspješnog razvoja u tom segmentu, u Vipnet Ivan Gabrić od 20. kolovoza postaje novi član Uprave Vipneta te glavni direktor za segment poslovnih korisnika.

Gabrić je svoju karijeru izgradio u poznatim kompanijama kao što su Infosistem d.d., IBM Hrvatska i Hewlett-Packard Adriatic Region gdje je u samo nekoliko godina postigao vrhunske rezultate u segmentima za poslovne korisnike i partnere i u području razvoja poslovnih IT rješenja. U vrijeme kad je bio predsjednik Uprave Combisa, predvodio je razvoj te kompanije na poziciju najjače ICT kompanije u zemlji te kao jednu od top tri sistem integratora u regiji.

Prije dolaska u Vipnet, Ivan Gabrić sudjelovao je u brojnim projektima poslovnog savjetovanja za THL, ICT i telekomunikacijsku industriju. Gabrić je diplomirao računarstvo na zagrebačkom FER-u te je završio MBA Henley Business School na Sveučilištu u Readingu.

Podijeli:

 

Vezane objave