Uz fiksne pakete interneta, telefona, televizije i pametnog doma, od 3. svibnja u Iskonu je dostupna i mobilna tarifa bez ugovorne obveze. Iskon.Mobile tarifa mjesečno sadrži 1.000 jedinica za telefoniranje i SMS-ove te 4 GB podatkovnog prometa. U to ne ulazi dodatni 1 GB namijenjen komunikaciji putem aplikacija za dopisivanje. Svakom korisniku je osigurano još 10 sati u Iskonovoj aplikaciji za gledanje TV-a u pokretu.

Iskon.Mobile ima 099 pozivnu numeraciju na 4G mreži Hrvatskog Telekoma, koji ovim signalom pokriva 97% stanovništva u vanjskom okruženju.

Iskonovci biraju besplatne sadržaje i popuste po želji

Odabirom Iskon.Mobilea korisnici paralelno ostvaruju pogodnosti na dodatne usluge i u fiksnom dijelu. Iznosi popusta mogu se, primjerice, iskoristiti  za aktivaciju besplatnih tematskih TV paketa (poput sportskog ili dječjeg) ili za neki od ponuđenih uređaja iz Iskon.Webshopa (Wi-Fi pojačivač ili HomePlug). Zajedno s Iskon.Mobile tarifom, Iskon.Smarthome usluga postaje dostupna za 24 kune mjesečno, dok se HBO Premium paketu cijena umanjuje za 15 kuna.

To su samo neki od niza benefita, jer korisnik sam bira pogodnosti koje najviše odgovaraju njegovim navikama.

Dodatni gigabajti, minute i SMS-ovi za povezane Iskonovce

Kako je Iskon najpoznatiji upravo po zajednici Iskonovaca, međusobno povezivanje u Iskon.Mobile svijetu donosi im dodatni podatkovni promet te jedinice za razgovore/SMS. Bez obzira radi li se o ukućanima, prijateljima ili poznanicima, u Iskon.Mobile je moguće uvesti još korisnika te uvećati promet svima (po SIM-ici) do 6 GB i 3.000 jedinica za razgovore i SMS.

Atraktivni mobiteli bez ugovorne obveze

Jedinstvenost ponude Iskona svakako je i mogućnost kupovine novog mobitela s do 1.000 kuna popusta bez potpisivanja ugovorne obveze na mobilnoj tarifi, već samo na fiksnoj usluzi interneta, TV-a i(li) telefona.

Iskon je uz Iskon.Mobile tarifu postao prvi domaći operator koji privatnim korisnicima nudi portfelj od čak pet osnovnih usluga: fiksni Internet, naprednu IPTV uslugu, mobilnu tarifu, fiksni telefon te rješenje za pametan dom.

Podijeli:

Vezane objave