Tradicionalni bienalni sajmovi Intergrafika i Modernpack održavaju se po 26., odnosno 31. put na Zagrebačkom Velesajmu. Sajmovi su započeli 5. lipnja te traju do 7. lipnja 2019.

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja. Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode, a grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.

Cilj navedenih sajmova je na jednom mjestu pružiti sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije. Ovo je prilika za ostvarivanje izravnih poslovnih kontakata i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu registraciju.

Kao jednog od izlagača na sajmu izdvojili bismo poslovnog partnera DIT d.o.o. s kojim Bug i Mreža godinama surađuju prilikom brendiranja i izrade vizuala za konferencije i stručna događanja. Na DIT-ovom izlagačkom prostoru imate priliku vidjeti EPSON uređaje za veliki ispis te raznu opremu i materijale proizvođača Summa, Secabo i Caldera. Iz Epsonovog asortimana izdvajamo Epson SureColor SC-S40610 eko-solventni pisač povoljne cijene, zatim Epson SureColor SC-F6200 transfer sublimacijski pisač za izradu suvenira, zastava i ostalih materijala na koje se može transferirati ispis, Epson SureColor SC-F2100 za direktan ispis na majice te Epson Colorwork C3500 za jednokratni ispis naljepnica.

Za više informacija kontaktirajte DIT ili posjetite sajama koji je u tijeku.

Podijeli:

Vezane objave