Tehnologija mijenja svijet, danas brže nego ikada. Dostupnost sadržaja, sve šira i pametnija primjena umjetne inteligencije, promijenjena i virtualna stvarnost, vizualizacija podataka, kao i međusobno povezivanje kompanija koje se tradicionalno svrstavaju u potpuno druge industrijske grane, trendovi su koji mijenjaju način života i ekonomiju kakvu poznajemo. Uspješne kompanije danas su one koje su spremne na prilagodbu i prihvaćanje novih trendova kako bi evoluirale, pa i revolucionalizirale svoje proizvode i usluge.

U centru svih tehnoloških trendova su podaci, koji više nisu nusproizvod procesa, već su faktor koji omogućava i poboljšava te procese. Podaci tako postaju proizvod, omogućavaju bolja korisnička iskustva te pomažu boljoj operativnoj učinkovitosti. Danas pričamo o Internetu stvari (ali i ljudi), velikim podacima, jezerima podataka, ali što je još važnije pričamo o lakšem, točnijem i pravovremenom dijagnosticiranju bolesti, samovozećim automobilima, individualnom i lokacijskom marketingu, trgovinama bez blagajni, predviđanju kvarova na zrakoplovima prije nego se oni dogode i sl.

Informatica Corporation je vodeći svjetski proizvođač rješenja za upravljanje podacima. Vizija Informatice je upravljati podacima kroz jednu inteligentnu platformu koja će se prilagođavati promjenama i trendovima, omogućavati svojim korisnicima da upravljaju podacima na jednostavan način te bez napora usvajaju nove tehnologije.

Poslovna Inteligencija poziva vas da se pridružite na najvećem Informatica eventu u regiji – Informatica beyond analytics koji će se održati 21. veljače 2017. u DoubleTree by Hilton Hotelu u Zagrebu. Organizator je pripremio brojne goste predavače iz Informatice, Case Studye, primjere iz prakse, real time demonstracije, panel “Using Data to Power Business Transformation” i vrijedne nagrade.

Podijeli:

 

Vezane objave