Posljednja studija Juniper Researcha kao vodećeg pružatelja usluga u mobilnim porukama u računalnom oblaku za poslovne korisnike navodi Infobip. U studiji je korištena nova unaprijeđena metodologija ocjene pružatelja usluga u mobilnim porukama, koja je, među ostalim, obuhvatala i procjenu mogućnosti i sposobnosti usluga, tržišno pozicioniranje, veličinu poslovanja, financijske performanse i sofisticiranosr rješenja za razmjenu poruka.

Ljestvica platformi za mobilnu razmjenu poruka Juniper Reasearcha:

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

  1. Infobip
  2. Twilio
  3. com
  4. Route Mobile
  5. Kaleyra

Sve vodeće globalne platforme postigli su visoke ocjene o sofisticiranosti njihovih platformi za razmjenu poruka u studiji Juniper Researcha. Podrška za uspostavljene tehnologije, poput SMS -a i e -pošte, sada je sveprisutna kod platformi. Istraživanje je istaknulo sposobnost vlasnika platformi da brzo integriraju nove kanale za razmjenu poruka u svoje platforme što ih čini globalno konkurentnijima. S druge strane, vodeće platforme nude svojim korisnicima i mogućnost da uz SMS koriste i složenije oblike poruka kroz OTT kanale i društvene mreže.

Studija Juniper Reasearcha navodi kako se i ubuduće na tržištu očekuju  spajanja i akvizicije kao što je bilo i do sada. Iako su nedavne akvizicije, poput prošlogodišnje Infobipove kupnje OpenMarketa potaknute potrebom da se ubrza doseg usluga, nastojati će se postići što veća dodana vrijednost razmjene poruka, poput mogućnosti -app plaćanja.

Podijeli:

 

 

Vezane objave