dav

Hrvatski IT stručnjaci prezentirati su na Mobile World Congressu u Barceloni svoja napredna rješenja iz područja mobilnog plaćanja, poslovnih aplikacija i integracije digitalnih tehnologija u svakodnevni život. Glavna tema kongresa je Intelligent connectivity unutar koje izlagači stavljaju naglasak na 5G tehnologiju, umjetnu inteligenciju, blockchain, IoT, VR, nove digitalne poslovne modele te smart city platforme.

„Naše ideje i koncepti već su uspješno implementirani na domaćem i regionalnom tržištu, a u Barceloni su dobili dodatnu potvrdu važnosti na globalnom nivou. U razgovorima s partnerima i zainteresiranim IT ponuđačima naglasak je stavljen na integracije najnovijih rješenja iz područja sigurnosti, autorizacije korisnika i povezivanja s novim kanalima naplate poput chat platformi u postojeća rješenja te proširenja ponude postojećih usluga putem IGEUS integracijske platforme kao i PayDo mobilne aplikacije“, naglasio je direktor Infoarta Mario Hegedüs dodavši kako su uz PayDo posjetitelji najveći interes pokazali za njihov najnoviji proizvod posia*one – jedinstvenu self-service kiosk platformu koja predstavlja novu generaciju rješenja za maloprodaju.

Platforma posia*one primjenjiva je u različitim industrijama – od telekoma, trgovina, fast – food restorana, benzinskih postaja, prodaje različitih vrsta karata i smart city usluga te ostalim maloprodajnim sustavima.

Podijeli:

Vezane objave